Ötvös Tibor

Készül a Pro Evolution Soccer 2014

Nem okozott túl nagy meglepetést a Konami mai bejelentése.

A kiadó ugyanis elárulta, hogy a Pro Evolution Soccer idén is jelentkezik majd az aktuális résszel, mely a PES 2014 címet kapta. Az már viszont meglepőbbnek tűnik, hogy a Konami a hírben csak a következő generációs fejlesztésről beszélt, mintha a most futó generációra nem is jelenne meg a program.

"Nem igazán tudtuk teljesen átdolgozni a PES sorozatot hajtó régi motorunkat az évenkénti megjelenésnek köszönhetően" - áll Kei Masuda producer közleményében. "A folyamat így is nagyon lelombozó volt. Nagyon nehéz volt PS2-ről PS3-ra feljavítani a motort és most pedig jön a következő generáció. Épp ezért egy teljesen új grafikus készletre volt szükségünk."'

Ez lett a FOX Engine, melynek segítségével nem csak új és javított fizikát, hanem megújult irányítási rendszert is kapunk. És természetesen pazar külsőt is. Hivatalos megjelenési dátumot azonban még nem adtak hírül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • fergusonpapa #2
    csak új irányitás ne legyen..
  • zola2000 #1
    Gondolom az új pes pár évig még lesz PS3ra-X360ra is, (végülis még wiire és 3DSre is van/jön), lehet hogy ott még a régi enginet használja a játék, csak épp a kereteket frissítik, illetve próbálnak egy-két új dolgot is átemelni az új játékmenetből-irányításból.

    PCre is szerintem már a FOX enginnel fog jönni, akkor biztos megugrik a gépigény ... csak nehogy azt csinálják mint annó az EA a fifa 06-09ig csinálta, akkor a pc a fél-prevgen fifákat kapott a gépigények miatt... a pes meg nextgen motort ... és sajna az EAnak lett igaza.