Ötvös Tibor

Lenyűgözte a Battlefield 4 a forgalmazókat

A Battlefield negyedik részét gőzerővel készítik és a kiválasztott forgalmazók már meg is tekinthették azt.

A zárt ajtók mögött zajlott prezentációról távozó szerencsések rövid hozzászólásokat tettek közzé a neten, melyben istenítik az alkotást és odáig voltak érte. "Ma megnézhettem a Battlefield 4-et és csak azt tudom mondani, hogy WOW" - áll a GameStop vezetője, Paul Raines Twitter bejegyzésében. "Alig várom, hogy láthassam a végeredményt. Köszönöm, EA."

Közben elemzők azt is elkezdték latolgatni, hogy melyik sorozat bírja majd tovább: a Call of Duty vagy a Battlefield. A többség szerint utóbbi jöhet ki győztesen a csatából, hiszen az eddigi részekkel is képesek voltak megújulni és az eladások is emelkedő tendenciát mutatnak, míg a Call of Duty széria - az Activision meglepő közleménye szerint - már kifutóban van és csökkennek az eladások is.

A hírek szerint a Battlefield 4 év végén jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Starfarer #7
    Igazi balfaszok lehetnek azok is. Biztos nem olyan adta ezt a nyilatkozatot, aki ért a játékokhoz, hanem valami olyan barom akinek dollárjel meg dávid csillag van a seggére tetoválva. magyarán agyatlan pénzéhes barom, mint a moderátorok nagyrésze.
  • NovaTerra #6
    Forgalmazónak érdeke eladni, így nem fogja azt mondani, hogy nem lenyűgöző.
  • hawkie22 #5
    Ez megint csak szubjektív vélemény. Nekünk például soha nem volt gondunk az auto-balance rendszerrel, pedig majdhogynem napi szinten játszunk 2-3 órát haverokkal naponta.
    Hétvégén hosszabban, de soha nem volt még ilyen gondunk. A rombolhatóság már megint más kérdés.
    Na mindegy. Ettöl függetlenül jobb, mint a CoD vagy MoH multik.
  • Running #4
    Hát igen, manapság már csak az számít, hogy szép legyen, meg 1 hétig ne tűnjön fel, hogy egyébként semmi mélysége nincs a játéknak, eltakarja az egyébként teljesen logikátlan, elkapkodott és bugos játékmechanikát.
    A Battlefield-et is a CoD sorsára juttatták már, a BC-k és Bf3 segítségével. Ugyanazt a szart keverik és még büszkék is magukra.
    Mondjuk az is igaz, hogy 1 év alatt nem lehet mély játékot írni, de nem is cél, hiszen eladnak egy hónap alatt 6+ milliót, bevétel megvan, győzelem. Jöhetnek a dlc-k, az egyébként rakás fos alap játékra. Abból is befolyik pár millió, szóval siker, jövőre jöhet a következő szar.
  • Skyline #3
    Lenyűgözte...Blabla...Bár többre tartom mint a COD-ot mégis a BF3-nak is nagyobb volt a füstje mint a lángja.... Rombolható terep? Persze ahol a készítők ÚGY GONDOLTÁK....A kedvencem amikor a tank fennakad egy szaros oszlopon vagy hullámpala kerítésen, vagy amikor egy falat ki C4-eznék de nem lehet mert a készítők ott nem gondolták volna, azonban 1 méterrel odébb UGYAN AZT A FALAT simán lehet rombolni... Az hogy a tank egy 30-40 fokos emelkedőn már nem képes felmenni inkább nem is kommentálnám.... A RUSH mód idióta zónázását is kiemelném, kedvenceim közé tartoznak az ellenfél csapatában elérhetetlen helyekről lövöldöző csipák, rpg-sek, valamint az amikor az MCOM-ot támadva nem lehet 1 méterrel az MCOM mögé menni pár helyen mert az már OUT ZONE.....
    Továbbá kiemelném a fantasztikus autobalance rendszert ami nagy ívben szarik mindenre ha be van kapcsolva, csak azt nézi hogy kiegyenlítettek legyenek a csapatok... Így egy esti 2-3 órás játszma a haverommal úgy néz ki, belépünk... Egyszercsak autobalance DING átvágja egyikünket a másik csapatba... Próbálkozás a visszaállásra, persze autobalance megint átrakja a szerencsétlent hacsak nincs mázlija és nem lép be valaki mikor átáll.. Helikopter pilóta vagy? Az se baj BIMM neked a másik csapatban a helyed mert az autobalance azt mondja, a heli meg mehet a levesbe utasokkal együtt... A haveroddal akarsz játszani?? NEM fogsz ert nem válthatsz ilyen sűrűn csapatot, csak az autobalance hajigálhat ideoda....
    Mire eljutunk oda hogy nagy nehezen egy csapatban lenyomunk egy pályát jön a pálya vége ahol csak tippelhetünk melyik pálya jön, elvégre szarik kiírni a játék pedig nem lenne egy nagy feature, és mégis elkerülhetőek lennének az olyan szarkupac pályák mint a "metro".....
    2 meccs között kilépegetnek jön a következő pálya és LÁM load után még ha nyertél is és a csapat élén is végeztél BIMM át vagy téve a béna csapatba, és próbálkozhatsz visszaállni a haverodhoz nem fogsz mert megint túl sokszor próbáltad....

    Komolyan SZÁNALMAS.... A szerverkeresőbe persze olyan opció hogy autobalance mentes szerókat keressen az ember nincs, így marad a jószerencse és a favoritba gyüjtögetés...
  • spR #2
    Telitalalat.
    Sztem nyugodtan mehetsz marketingesnek/PR-osnak az Activision-hoz :)
  • Bendzs #1
    "...míg a Call of Duty széria - az Activision meglepő közleménye szerint - már kifutóban van és csökkennek az eladások is."

    Miért is meglepő ez a közlemény? Minden évben kiadnak egy évek óta nem frissülő motorra egy ugyanolyan csőlövöldét. Az a meglepő, hogy még mindig magas az eladások száma.

    Idén is lesz új rész... sőt: megjósolom, hogy novemberben jelenik meg, lesz 2 különböző gyűjtői változat, a singleplayer mód legfeljebb 6 óra alatt végigjátszható, multiplayerben elérhetőek lesznek a már megszokott fegyverek és azon kívül 5 új pálya, valamint megjelenés után 1 hónappal kezdik kéthetente kidobálni az előző játékok multiplayer pályáinak csomagjait (csomagonként 3 pálya), amit a teljes játék áráért lehet majd megvenni.