Ötvös Tibor

Friss The Walking Dead: Survival Instinct trailer


Az Activision logója alatt jelenik meg az új The Walking Dead játék.

A Survival Instinct címet kapott, belső nézetes túlélő-horror ma kapott egy friss trailert, melyben képet kaphatunk a játékmenetről. A nagyon látványos és hangulatos jelenetsorból jól látható, hogy a játékmenet valóban nem az akcióra épít és a rengeteg zombi ellen amúgy se nagyon lenne esélyünk. Így marad a bujkálás és osonás.


A sztori főhőse Dary Dixon lesz, aki testvére, Merle oldalán próbálja meg összeszedni a korábbi ismerőseiket és bandába tömörülve felkutatni további túlélőket. Az egész ráadásul a sorozat előzményeként funkciónál majd, így találkozhatunk ugyan ismerős arcokkal, de nem túl sűrűn.

A The Walking Dead: Survival Instinct március 29-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bendr424 #5
    én imádom a sorozatot de a játéktól óckodok mivel a Terminal Reality készíti aminek eddig még 1 játékuk sem híres(a Terminal Reality 1 fejlesztő gárda az Activision cégen belül)
  • Johnye840 #4
    Egyet értek. Kíváncsi leszek erre....
  • Zombee #3
    Igazából a grafika nem olyan rossz, nem Crysis 3 szintű, de az nem baj. Elég jó ahhoz, hogy ha maga a játék jó, élvezetes legyen.
  • Johnye840 #2
    ???????? Te ezt már így eldöntötted, hogy kaka lesz? Játszottál vele esetleg? Hihetetlen ez az sg.....még ki se adják a játékot, de már vannak olyanok akik leszarozzák....az istenért, várjuk már meg még megjelenik.....a grafika tényleg nem a legjobb, de a sztori egyáltalán nem rossz....előbb próbáljuk már ki és utána mondjunk véleményt
  • denevérember #1
    Bűn kiadni a mai világban egy ennyire silány, és összecsapott játékot... Nem tudom ki emlékszik de nem olyan rég felkerült egy Trailer már a játékból,amit gyorsan le is szedtek,majd azzal magyaráztak hogy fake... Teljesen ugyan az a grafikája ennek a trailernek mint ami a korábbinak volt. Imádom a sorozatot,imádom a túlélő horrort,a zombis dolgokat meg még inkább. De ez gyalázat.