Ötvös Tibor

Star Wars játékot akar csinálni az Obsidian

Az Obsidian fennállásának egyik legnagyobb sikerét a Star Wars univerzumban érte el.

A Star Wars: Knights of the Old Republic a legtöbb rajongó szerint is az adott univerzum legjobban sikerült alkotása és épp ezért nem meglepő, hogy az utóbbi években már nem jeleskedő csapat (bár a South Park: The Stick of Truth remeknek tűnik) szeretne visszatérni a Disney által átvett messzi-messzi Galaxishoz.

"Rengeteg időszak van a Star Wars világban és mi ezekre koncentrálnánk" - árulta el Feargus Urquhart, a csapat vezetője. "Korábban volt egy ötletünk, mely a harmadik és negyedik rész között játszódott volna. Azt gondoljuk, hogy ez az időszak rettentő érdekes. A Köztársaság bukása, a Jedik kiirtása, Obi-Wan bujkálása..."

"Szóval ez egy nagyon érdekes időszak lett volna egy játék számára és Chris Avellone egy nagyon király sztorival állt elő, melynek a filmekhez nem sok köze volt. Előrevetít bizonyos dolgokat, de semmi több."

Ezt korábban a LucasArts nem fogadta el, ám a csapat most szeretné majd lefutni a kört a projekttel a Disneynél is. Ám még megvárják míg "elül a por", amit a tulajdonosváltást okozott. De az sem kizárt, hogy a kiadó egy új KOTOR részt "rendel be", amit az Obsidian szintén szívesen elkészítene.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cumshot #7
    "A Star Wars: Knights of the Old Republic a legtöbb rajongó szerint is az adott univerzum legjobban sikerült alkotása" - jah, csak ezt nem az Obsidian fejlesztette, hanem a BioWare.
    Az Obsidian a masodik reszt keszitette, ami lenyegeben tok ugyanolyan, mint az elso. Magyarul a BioWare sikerebol eltek.
    Amugy tok furcsa, hogy a regi Black Isle (ma Obsidian) ma a BioWare es a Bethesda keze ala dolgozo masodvonalbeli studio, amelyik csak licencelt frencsajzbol tud jo jatekot kesziteni.
    Szinte hihetetlen hogy ezek a sracok keszitettek anno a Falloutot, amit a Baldur's Gate-el egy lapon emlegetnek.
  • mrzed001 #6
    Á az eredeti trilógia szereplőihez nem mernek nyúlni ... ahhoz túl jól kellene megcsinálni, és túl sokba kerülne. No meg a sztori is olyan kellene, hogy legyen, mert lényegében az az alap aminek hála el tudják adni a mindenféle klón meg egyéb gyenge izét.
    Thrawn trilógiát, na azt megcsinálhatnák gámába, az de durva lenne
  • GaborT28 #5
    Bizony, szívesen látnék már valami Star Wars Classic-ot.
  • Jagdgeschwader #4
    a Jedi Knight vagy a Republic Commando sztoriszálat folytatnák már végre! Az utolsó normális SW játék 2005-ben jött ki basszus.
  • mindfreak #3
    Kotor3 = TOR
  • Szefmester #2
    Felőlem az új köztársaság féle sztoriszálon is mehetne valami amikor már/még alig van jedi meg egyéb fénykardos alak. Egy pisztolyos hősnek komoly főellenség lenne egy jedi/sith önmagában is, és így nem kéne folyton emgerőszakolni a Star Wars univerzumot az egyre erősebb és hatalmasabb jedikkel/sithekkel. Volt egy kiválasztott Darth Vader, de hogy jóformán minden padawan erősebb lett pár óra mászkálás és beszélgetés után az már elég gáz.
  • KopaszIsten #1
    A KOTOR 3at én is szívesen látnám. Vagy bármit ami RPG. :)