Ötvös Tibor

Lesz PC-s Halo 3?

Számos olyan játék van konzolokon, melyek nem kaptak még PC-s portot.

Ám úgy tűnik, hogy számos esetben most változás következik be. A Steam databázisában ugyanis számos, jelenleg csak konzolokon létező és hivatalos számítógépes bejelentéssel még nem bíró alkotás címét szúrták ki éles szemű felhasználók. A felsorolás szerint a La-Mulana, Duke Nukem 3D: Atomic Edition, Fez, Dyad, Cut the Rope, Shadow Warrior Complete, Halo 2, Halo: Combat Evolved (ez a kettő csak a Steamen számít újdonságnak), Angry Birds Space, Angry Birds Seasons, Brütal Legend és Second Life is kap PC-s változatot.

Ám a legfontosabb, hogy a listán szerepel a Halo 3 és az eddig még semmilyen platformra be nem jelentett Quantum Conundrum 2 is. Előbbire már nagyon sok rajongó vár, hiszen a korábbi részek is szép sikereket értek el PC-n és remélhetőleg a Microsoft komolyan gondolja a portot. És ha már itt tartunk, nem vennénk zokon egy Halo: Reach és egy Halo 4 is megjelenne számítógépen. Hivatalosan természetesen semmit nem erősítettek meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • aru #3
    Kit érdekel ennyi idő után... Az első részt végigjátszottam, a története baromi jó volt, és maga a játék is. Ennek ellenére a második részre már nem került sor, mert túl sok idő telt el a 2 rész között és valahogyan már nem érdekelt.

    Wow több, mint 1 éves cikk... hogy a francbe került ez fölülre a játékok rovatnál?
    Utoljára szerkesztette: aru, 2014.08.24. 20:34:31
  • Narxis #2
    Nem lesz.
  • Zombee #1
    Duke Nukem 3D és az Angry Birds is csak a Steam-en újdonság...