Ötvös Tibor

Nem lesz új Prince of Persia

A Ubisoft ma hivatalosan is elárulta, hogy egy darabig nem érkezik új Prince of Persia játék.

Yannis Mallat, a Ubisoft Montreal vezetője az IGN magazinnak adott interjújában elárulta, hogy a népszerű Prince of Persia sorozatot egy darabig jegelik. Hozzátette, hogy nem kell aggódni, ez nem az első eset lesz a kiadó életében, más szériákkal is történt már hasonló.

"A márka-menedzsment egy trükkös dolog. Nagy figyelmet igényel. Azt hiszem az a helyes kifejezés, hogy a Prince of Persia sorozatot most pihentetjük. De hasonlót mondtunk már más franchiseokkal kapcsolatban is, majd hirtelen felbukkant egy csapat, amely folytatni szerette volna. Nem tartok a rajongóktól. A Prince of Persia nagyon fontos a Ubisoft életében, a portfóliónk része. De időnként pihenőre kell küldeni a sikereket is."

A sorozat utolsó része, a The Forgotten Sands 2010- ben jelent meg és a Sands of Time történetét folytatta. Ezek szerint viszont a korábban megjelent kép nem a sorozat új tagjából származik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szefmester #8
    A mentési rendszer adott neki egy kis extra nehézséget (ráfért néhol). Engem olykor a kamerakezelés vitt a sírba. Persze miután bemagoltam az adott szakaszt már az sem okozott gondot. De a nagyvezír legyűrése ezzel a kamerakezeléssel már több volt mint nehéz. Ahhoz képest a 2. epizód Dahaka runjai semmik sem voltak, még a másik befejezésnél is.
  • Ender Wiggin #7
    egyik sem nehéz játék, csak ott lett elbaszkurálva, hogy nincs mentés. egy nehéz ugrás szekvencia sokszor buktában teljesedett ki, és akkor jöhetett az egész szakasz újrajátszása, checkponttól checkpointig. szánalmas, hogy a fostos konzolok miatt nem lehet normális mentést programozni.
  • Broafka #6
    tök igaz, teljesen szét lett cseszve szegény herceg... főleg ez a japános, csili-vili ugrálunk platformról-platformra, nevetséges. Nekem a trilógia (jobban mondva a quadrológia) van meg eredetiben, de a Sands of Time vonalba a 4. rész (időrendben 2.) nem kellett volna. Szerintem már az is elég... langyos volt
  • Szefmester #5
    A sands of time trilógitá eredetiben játszottam végig, a másodikat 100%os végigjátszára. Szal Dahaka is csak kergetett. :D A Sose halunk meges valóban warezos volt, de azt sem érdemelte volna meg. A sands folytatása meg nem volt vészes, de nem tudott felnőni még a legelső 2D-s részhez sem.

    Nehézség helyett inkább könnyűnek mondtam volna őket. Egyedül a Two Thrones főellensége volt kemény, de az is csak a kamerakezelés miatt. :) Neked lehet hogy kemények voltak.. de hát nem mindenki az ovis játékokkal játszik :)
  • Svlad Cjelli #4
    Ez is nagy volt. Koze sincs a kettonek egymashoz. Jok ezek a profi hozzaszolasok.
  • Svlad Cjelli #3
    Ez nyilvan egy hozzaerto hozzaszolasa es veletlenul sem egy elegedettlen warezose, aki nem birta vegig vinni mert neki tul nehez volt a jatek.
  • Szefmester #2
    Amit műveltek a herceggel az meg nem volt épp nagy ápolása a brandnek.
  • NovaTerra #1
    Van PoP, csak úgy hívják assassins creed. Lényegében ugyanaz a játékmenet. Nem csinálnak maguknak konkurenciát. Majd, ha lecsengett az AC láz, visszatérnek a herceghez.