Ötvös Tibor

A kiadó elnézést kért a Dead Island: Riptide Zombie Bait Edition miatt

Alig pár órával a Dead Isnald: Riptide Zombie Bait Edition bejelentése után máris megjelent a Deep Silver hivatalos közleménye.

Ebben a kiadó elnézést kért a kiadásban található, zombik által eléggé megtépázott női felsőtest miatt, mely állítólag elég sok olvasónál kicsapta a biztosítékot. Állításuk szerint ugyanis ez a figura túlságosan sok szexuális célzást tartalmaz és ez nem tetszik nekik.

"Őszintén elnézést kérünk mindenkitől, akit megsértett a Dead Island: Riptide Zombie Bait Edition, a tegnap Európa és Ausztrália számára bejelentett kiadás. Mint a legtöbb kiadó, a Deep Silver is számos országban van jelen irodáival, melyek alkalmanként egymástól eltérő kiadásokat nyújtanak az adott ország számára."

"A Zombie Bait Editionnál jó ötletnek tűnt, hogy egy, a zombik által megtépázott női testet adjunk a programhoz, de már őszintén bánjuk ezt a döntést. A Deep Silver nemzetközi konferenciát tart ma és megbeszéljük, hogyan tovább. De azt ígérhetem, hogy több ilyen eset nem lesz."

Ez azt is jelenti akkor, hogy a Zombie Bait Edition ebben a formájában nem lesz elérhető. Helyette biztosan kapunk valami kevésbé eredeti figurát. Ugyanakkor azt már most ki lehet jelenteni, hogy aki véletlenül mégis egy ilyen kiadást kap, az később egy valóban egyedi csomaggal rendelkezik majd, ami még sokat is érhet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Broafka #6
    erről a Resident Evil 5 jutott eszembe, ami afrikában játszódik, és a négerek fel voltak háborodva, hogy milyen rasszista játék ez, hogy csak feketék a zombik... no comment, milyen legyen baszod? sárgák?

    mert ugye a testet szétoszlató vírus kikerüli a női melleket... (és mivel az izomsorvadás erőssége miatt gyakran hasra eső zombik, a kiálló csöcsöknél, véletlenül se szakítják ki a ruhájukat...) szánalmas az egész
  • cikasz #5
    Álszent senkik! Egy zombis játéknál ne akadjanak már ki semmin szvsz!
  • Zombee #4
    Ki háborodik fel ezen? Az egész Dead Island erről szól, értelmetlen ilyesmin felháborodni. Gondolom, a potenciális vásárlókat nem zavarja, mivel akkor nem játszanának ilyen játékokkal. A többiek elől meg legfeljebb dobozba teszik a polcon... de a híradóban mehet a valódi halál és erőszak, meg a csöcsök és erkölcstelenség este 8-kor a valótlanság show-ban.
  • cateran #3
    Pusztuljak meg, ha ertem mi a gond:S Adtak 1 veres, bikinis noi felsotestet a Zombie Bait kiadashoz...na es? Azon akadtak ki, hogy szexualis tartalmu? Istenem voltak mar strandon? Ott ugyan nem veresek a bikinis csajok (altalaban:P) de van, hogy toplessek..na AZ szexualis tartalmu..vagy a feher bikini nedvesen....
    Azt meg sem emlitem, hogy egy zombik altal megcsocsalt bikinis noi felsotol, aki felizgul...hat az nem 100-as
  • Bendzs #2
    "Ausztrália számára bejelentett kiadás" - Ha nem elég, hogy a játékot alapból rossz szemmel nézik Ausztráliában, ez a figura CD-égetéssel kísért közfelháborodás tárgya lehet(ne)... :D

    Kárpótlásul kivehetnék a borzalmas checkpoint-rendszert, ami az első részben is volt, és helyettesíthetnék egy normális mentésrendszerrel (vagy legalább alternatívaként építsék be). :)
  • Szefmester #1
    Én nem sértődtem meg, bár nagyon nem jött volna be a csaj élő formájában sem. :D