Ötvös Tibor

Ígéretes lesz az ex-Irrational Games új játéka

Bemutatkozott az egykori Irrational Games (BioShock sorozat) és Harmonix munkatársaiból álló Eerie Canal csapatának új alkotása.

Az elég érdekes sztorival rendelkező Dreadline története szerint a Titanic fedélzetén kell harcolnunk és eljutnunk a kapitányhoz, még mielőtt nekiütközünk a jéghegynek. Az utunk során azonban nem csak a többi utassal, hanem különböző szörnyekkel is összeakasztjuk a bajszunkat.

A stratégiai elemekkel megtűzdelt akció-RPG hétvégétől pedig megkezdte Kickstarter pályafutását és a kitűzött 160 ezer dollárból eddig közel 6 ezret össze is szedett. Még van 27 napja, hogy a szükséges pénzt megszerezze és ha ez megtörténik, akkor az idei, PC-exkluzív megjelenés lehetségessé válik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wolruf #3
    Na ez már fáj. Most meg minek a Titanicra szörny?! Báááár, ha jól emlékszem, ott volt Két Nyeszlett a fedélzeten, mégiscsak lehet benne valami... :-/
    Mikor jön egy olyan játék, ahol nem derül ki - az egyébként tök jó - történet közepén, hogy csakazért is szörnyek vannak mindenhol? Úgy szeretnék egy tényleg szörnymentes valamit. Még jó, hogy jön a GTA 5 :)
  • cateran #2
    "Az elég érdekes sztorival rendelkező Dreadline története szerint a Titanic fedélzetén kell harcolnunk és eljutnunk a kapitányhoz, még mielőtt nekiütközünk a jéghegynek. Az utunk során azonban nem csak a többi utassal, hanem különböző szörnyekkel is összeakasztjuk a bajszunkat."
    Ezen felsirtam....EZT tudjak kitermelni a mai tortenetirok, forgatokonyvesek, kreativ reszleg? Edes istenem.....
  • hunwhite #1
    Na ez biztosan megint valami full intelligens játék lesz!Még talán a METIN 2-őt és képes lesz űberelni!
    LOL:D