Ötvös Tibor

Star Wars: The Old Republic - azonos neműek kapcsolata is engedélyezett

Ahogy azt már korábban is lehetett hallani, hamarosan engedélyezett lesz az azonos neműek kapcsolata a Star Wars: The Old Republic univerzumában.

A dologról éjszaka rántotta le a leplet Jeff Hickman, a program producere, aki elárulta, hogy a korábban már pletykált azonos neműekkel történő kapcsolatkialakítás a tavasszal megjelenő Rise of the Hutt Cartel kiegészítőben lesz elérhető. Hickman szerint a kapcsolat NPC-kel és más játékosokkal is létrejöhet - igaz, mindez csak Makeben.

A dolog annyira nem meglepő, hiszen a BioWare már a Mass Effect sorozatban is elérhetővé tette ezt a románclehetőséget. A Rise of the Hutt Cartel azonban más extrákat is tartalmaz majd. A csomag tavasszal jelenik meg és 55-ös szintig fejleszthetjük majd fel hősünket, kapunk 5 új, történet alapú küldetést és egy új bolygót is (ez lesz Makeb).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szefmester #10
    LOOOOOOL!

    Erre nem is gondoltam, látszik hogy idegenkedem a témától!
  • GaborT28 #9
    Na és elmetrükkel lehet majd manipulálni a heterokat?
  • Bhalage #8
    buzi amerikai szarfergek
  • Szefmester #7
    Akkor én most homofób leszek... Nagyon nem illik abba a világba ez a dolog. Nincs komoly gondom a melegekkel.. még el is szoktam szórakozni velük amikor leszólítanak.. eljátszani az értetlent.. Priceless látnia fejüket amikor már nagyon próbálnak udvarolni és én "nem értem mit szeretnél" :D A csajokkal viszont így nicns bajom, van is egy pár leszbi barátném.

    Tuti hogy kitör a sithemből az állat egy tüllszoknyás ugrabugráló harcsabajszos alak láttán... Valahogy nem tetszik a másik godolati verziója hogy :"Luke erőtől duzzadva nekiesik hannak, karmolja és harpja, ahogy összegabalyodott a két test..." Én inkább ezt mint egy vadállati pusztakezes harcot képzelem el, és nem mint egy ... broááááf.

    Brrr..
  • Gater #6
  • GaborT28 #5
    Ha már elérhető lesz ez a lehetőség a játékban, újra elkezdem, csak azért, hogy legyen egy buzi twi'lek csempészem. Talán még elő is fizetek...
  • Fbn Lx #4
    ezt én is így gondolom.
    ha egyetlen dolgot kellene kiemelnem, amit eddig az sw: torból hiányoltam, az talán a homoszexuális szerelmi kapcsolat lenne.
  • Evoluti0N #3
    Nem a játékosok, hanem szokásosan a szülők csapták ki a hisztit a meleg kapcsolatok miatt. Biztos úgy gondolják a Bioware-nél, h mostanra már megfeledkeztek a játékról (vagy találtak maguknak úgy célpontot...) és így meg merik kockáztatni, h belerakják.
  • GaborT28 #2
    Mindig is hiányoltam a SW világából az azonos neműek kapcsolatát. A Jedi visszatérben erősen drukkoltam Luke és Han románcának, remélve, hogy Leia majd koppanik egy nagyot; így be kell érnie Chewbaccával.
  • Zombee #1
    Hogyhogy? Az azonos nemű kapcsolatot alapból bele akarták rakni, de valamin megbukott. Mi történt, hogy mégis bele kerül a játékba?