Ötvös Tibor

Kiakadt a Dead Island: Riptide producere

A németek nem okoztak túl nagy meglepetést, ám ez ettől függetlenül nem tetszik a Dead Island: Riptide producerének.

A német piacon nem igazán fogadják szívesen a kicsit erőszakosabb játékokat és vagy teljesen kitiltják őket az ország polcairól vagy alapvető változtatásokat kérnek a fejlesztőktől. Emlékezetes a Carmageddon zöld vére vagy a Doom első részének késői megjelenése.

Ma pedig kiderült, hogy a Dead Island: Riptide sem lesz megvásárolható Németországban. Ez azonban kiverte a biztosítékot a játék producerénél. "Nem lesz cenzorozott verzió a játékból, így az nem jelenik meg Németországban" - kezdte Sebastian Reichert. "Kiba...tt idegesítő, hogy az elmúlt évek egyik legsikeresebb játékát készítjük el és a hazánkban senki nem tud erről."

"Jelen pillanatban nagyon csalódott vagyok, hiszen a Gears of War 3 kapható a boltjainkban, de a Dead Island nem. Hol a különbség? Mindkettőben emberszerű lényeket kell irtani. Van egy kivégzés is az Epic játékában, mikor benyomjuk a lángszórót az ellenfélbe és neki minden pólusából áramlik ki a tűz. Ez kapható."

A Dead Island: Riptide április 23-án jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Skyline #5
    " de nem kivégezni módszeresen több százezer EMBERT"

    Na igen van aki még hisz a mesékben....:)
  • Co1e #4
    "túlzásba" te normális vagy? túlzás az ha kelleténél több tortát eszel.. vagy jobban berúgsz ... de nem kivégezni módszeresen több százezer EMBERT
  • wednes #3
    Jelen pillanatban nagyon csalódott vagyok, hiszen a Gears of War 3 kapható a boltjainkban, de a Dead Island nem. Hol a különbség?

    Erre itt a válasz:
    "Kiba...tt idegesítő, hogy az elmúlt évek egyik legsikeresebb játékát készítjük el és a hazánkban senki nem tud erről."

    A német cenzorok mindig sokkal érzékenyebbek voltak úgymond a "hazai" fejlesztésekre. Crysis-nál is volt hajcihő, hogy lehet meg sem fog jelenni.
  • bcrics #2
    Vhogy a németek mindig átesnek a ló túloldalára, '42ben túlzásba vitték a vérengzést, most pedig ezek a rángatózások, ejj-ejj.
  • Narxis #1
    Egyetértek, vicc amit a németek művelnek.