Ötvös Tibor

Középkori kiegészítőt kap a Worms: Revolution

Mától elérhető a Worms: Revolution legújabb kiegészítője.

A Team 17 nagyon jól tette, hogy legsikeresebb sorozatát visszahozta a megszokott dimenziójába. A Worms: Revolution megnyugtatta a rajongókat, akik a 3D-s megoldások miatt már elfordultak a sorozattól és szép sikert aratott a kasszáknál és a kritikusoknál is. Ma pedig megjelent a legújabb DLC is a programhoz.



A Medieval Tales Pack nevet kapott csomag címe sokat elárul a tartalmáról. A pakkban 10 új pályát kapunk, melyek középkori hangulatot árasztanak magukból és mellé az összes pálya átalakul egy kicsit. Továbbá kapunk öt új sapkát is, mellyel "felruházhatjuk" kedvenc gilisztáinkat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Narxis #2
    Sztem ez a Revolution nem lett valami jó, baromi unalmas, hogy végig kell néha araszolni a fél pályán egy kukaccal. Kisebb pályák kellettek volna, de ez a 3D is botrány. Miért nem találnak ki valami teljesen új játékot? Felesleges a sokadik rókabőrt lehúzni egy valaha sikeres játékról.
  • Loverman #1
    "A Worms: Revolution megnyugtatta a rajongókat, akik a 3D-s megoldások miatt már elfordultak a sorozattól és szép sikert aratott a kasszáknál és a kritikusoknál is." Nem, a megnyugtatást a Worms: Reloaded tette.