Ötvös Tibor

Mától ingyenes a Star Wars: The Old Republic

A BioWare már korábban bejelentette, hogy az eleinte nagyon sikeres és népszerű Star Wars: The Old Republic ingyenesen lesz elérhető.

A mai naptól pedig meg is történt a dolog, így mostantól bárki szabadon elkezdheti fejleszteni karakterét a messzi-messzi galaxisban. Kötöttségek azért akadnak. Bár mind a nyolc karakterosztállyal elindulhatunk, de csak az ötvenedik szintig fejleszthetjük fel azokat.


Természetesen a "normál" előfizetőknek is tartogat egy elég komoly frissítést a csapat. Az 1.5-ös frissítés új helyszíneket, új karaktert és egy minden eddiginél halálosabb és nagyobb segítséget nyújtó harci robotot, mely a HK-51 kódnevet viseli.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • GaborT28 #10
    Fénykorában a Galaxies sokkal jobb volt. Inkább azt turbózták volna fel, ahelyett, hogy megszüntették. Az tényleg hozta a "SW-érzést". A TOR pedig csak egy (unalmas és jellemtelen)sci-fi....
  • Tetsuo #9
    Ingyenesen persze, hogy priceless. Mashogy nem. :)
  • Szefmester #8
    Arról volt szó hogy eleinte csak a 15. szintig ingyenes, csakhogy ez már ment egy ideje. A mostani teljes ingyenesítés pedig már rég be lett harangozva minden infóval. Úgyhogy tájékozatlan az író.
  • Ayma #7
    Eleve érdemes a trailereket és a timelinet meglesni, roppant hangulatosak:D
  • Ayma #6
    Ingyen simán megéri, az első 3 hónapot végigtoltam, de aztán nem változott semmi és tömény unalom lett a max level content. Véleményem szerint a játék legnagyobb erőssége lett ingyenes, a story content. Pár érdekes dolgokhoz hozzá lehet férni még, és ha netán tetszik akkor mehet az előfizetés. Ingyenesbe visszanézek rá, asszonyt is ráveszem oszt jó lesz:D
    Tényleg az a probléma, hogy eléred a max szintet és jön a kérdés: and now? what?
    Ha unott példával akarok rugdallózni a wowban régen a max szinten kezdődött az igazi élet. Itt fordított. De ez egyéni vélemény.
  • cateran #5
    Havidijat nem er, de ingyen okes:D Felig-meddig KotOR 3 multis reszekkel. (persze ez igy kicsit tulzas, de az egyeni tortenet elegge KotOR erzest nyujt es Jedikent beroffenteni 1-2 lightsabert mikozben duborog a SW main title...priceless)
  • Zero 7th #4
    És jó ez? Feleslegesen nem akarok letölteni rengeteg gigát...
  • Hurkans #3
    Abban jogos, hogy azt bejelentették, hogy a későbbi szintnöveléskor nem emelik az elérhető szintet a Free to play-es játékosoknak.
    Tehát vagy nagyon tájékozott vagy nagyon tájékozatlan volt az író...
  • Szefmester #2
    Hát igen.. én is így hallottam régről.. :D De már meg sem lepődöm. :)
  • Evoluti0N #1
    Talán azért, mert az 50 a maximum szint.