Ötvös Tibor

Alakul a Psychonauts 2

A Double Fine már bizonyára unja a Psychonauts folytatásával kapcsolatos kérdéseket, hiszen szinte minden lehetséges alkalommal megkapják ezt.

Ma ugyanígy járt a Double Fine Adventure producere, Greg Rice is, akinek természetesen ismét feltették eme kérdést. "Igen, természetesen folyamatosan foglalkozunk a kérdéssel" - árulta el Rice. "Tim (Shafer) minden egyes, valaha készített játékához tervezett valamilyen folytatást. Ám mindig azon dőlnek el ezek a projektek, hogy mennyi pénzt tudunk szerezni rájuk."



"De igen, a Psychonauts 2 neve merül fel a legtöbbször. És ez egy olyan projekt, melyet mindenképpen meg akarunk csinálni. Terveink szerint hatalmas játék lesz, mely azt is jelenti, hogy az egész stúdió ezen dolgozik majd éveken át. Így először keresni kell pár támogatót, akik mindezt szponzorálják."

Azért érdemes elgondolkodni Rice második mondatán. Ha ez igaz, akkor nem kizárt, hogy egyszer a következő klasszikusok is folytatódhatnak (mind Schafer munkája): Maniac Mansion/Day of the Tentacle, Full Throttle, Grim Fandango, Monkey Island.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mucsácsó #3
    Én konkrétan a fél karomat odaadnám egy 2. részért... :)
  • Svlad Cjelli #2
    Tokeletesen egyetertek.
  • dregnarr1 #1
    Biztos, hogy nem csak a pénz áll a halasztgatás hátterében, feldobnák Kickstarterre, első nap összejönne rá a pénz.