Alex

Egyedi sztorit kap a Far Cry 3 kooperatív módja

A Far Cry 3 kooperatív módja egyedi területeket, karaktereket és történetvonalat fog tartalmazni. Kiderül a sziget néhány titka.

A Ubisoft kiadta a Far Cry 3 kooperatív demóját, melyhez fejlesztői kommentárt társítottak. A történet az egyjátékos mód előtt kb. hat hónappal zajlik. Társunkkal egyedi karakterek közül választhatunk, és a trópusi sziget sosem látott helyeit fedezhetjük fel. A harcos, szabotőr, testőr, rusher és deadeye osztályok közül választhatunk, és erős tűz alatt kell végrehajtanunk cselekedetünket, a területőrzést és a robbanóanyagok telepítését.


A videó szerint egy kapitány eladja a feketepiacon hajóját, az SS Astridot és minden rajta lévőt egy Hoyt nevű hadúrnak, de csak a legénység néhány tagja áll ellent. A nem teljesen komplett Callum, a volt zsaru Leonard, a hadseregtől kilépett szanitéc, Tisha és egy volt orosz bandavezér, Mikhail célja megszerezni a kapitány pénzét. A játék novemberben jelenik meg PC, PS3 és Xbox 360 platformokra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Ha valamit kiadnak, az ki van adva. A FC3 demót NEM adták ki. Egy videót adtak ki, amiben az E3-on bemutatott co-op demó látható.