Ötvös Tibor

Battlefield 3: Aftermath részletek

Az eddig megjelenteken felül még három DLC lát napvilágot a Battlefield harmadik részéhez.

A mai napon a középső, az Aftermath bizonyos részletei láttak napvilágot, mely decemberben jelenik meg (az Armored Kill szeptemberben, míg az End Game márciusban lesz elérhető). Az Aftermath a földrengés rázta Teheránban játszódik és összesen négy új térképet kapunk majd.



Ráadásul ezek mindegyike városban játszódik és a földrengés pusztította helyszíneken rengeteg fedezék illetve veszély leselkedik majd a játékosokra. Megjelenik egy új játékmód, kapunk új fegyvereket és új járműveket is vezethetünk majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sheltem #6
    Nem attól értékelődik fel. írtam, hogy "én ezek ellenére is élvezem".

    Számomra ez a lényeg, szerintem kurvajó játék, bosszantó hibákkal. így fogalmaznék ha egész pontos akarnék lenni.
  • Running #5
    Nálam attól nem értékelődik fel, hogy nincs más, és tömegek játszanak vele, és majd javítják a hibákat.
  • ddt500 #4
    Hát én annó a megjelenés napján megvettem a BF2-őt. Kb. 1-1,5 évig tartott amíg a patchokkal úgy ahogy játszhatóvá vált a játék. Azóta is azzal játszom még van 160 ranked szerver amiből 20 fullon van. Véletlenszerű asztalra kidobás azóta is játszik persze.
    Úgy 3 hónapja megvettem, a BF3-at de egyszerűen nem játszom vele. Az ostoba hibák ugyan úgy meg vannak és ez úgy felbaszta az agyam mint állat. Ezt el fogják játszani a BF4-el is.
  • Sheltem #3
    Én nem tudom. Mindenhol ezt olvasom én mégis olyan jókat játszok cimborákkal vele.
    Persze vannak bosszantó hibái(eldobom a gránátot -> meghalok -> gránát nem robban fel(ugyanez rpgvel is pl). , ezenkívül javelinnel/rpgvel meglövök egy pl egy homokjárót-> disabled -> kiugrik belőle a krapi úgy hogy semmi baja(elég szánalmas), ráadásul 1 emberke javítja a tankot akkor akár 5-6rpg is kellhet, hogy szétzúzzam ami nonszensz).

    Szóval vannak hibái az igaz, de tény, hogy nincs másik háborús online játék amivel ekkora tömegek játszanának -> nincs alternatíva.

    Nem tudom, én ezek ellenére is élvezem, remélem lesz még 1 vagy 2 nagyobb patch és orvosolják a hibákat / bugokat, bf4ig még van több mint 1 év.
  • Running #2
    A játék support részét nem úgy képzeltem el, hogy egy béta verziónál rosszabb teljes játékot dlc hegyekkel csapják arcon. A marketing remek, de hülyének azért ne nézzenek már.
  • Jude666 #1
    de mindezt teljesen felesleges lenne megvenni, hiszen a DLC-k után jön a bf4, amihez megannyi szép és érdekes kiegészítő jön még, szóval mindenki boldog lehet :(