Ötvös Tibor

Mozgásban az Igazság Ligája játék

Mozgásban is megmutatta magát a Justice League: Earth's Final Defense, mely hosszú idő után az első, Igazság Ligája csapatot bemutató alkotás lesz.

A csapat, mely az X-Men és a Bosszúállók mellett a harmadik olyan tömörülés, melyben különleges képességű hősök állnak össze a közös cél érdekében. Az Igazság Ligájában azonban igazi nagyágyúk találhatók, hiszen Superman és Batman mellett - többek között - a Villám, Csodanő és a Zöld Lámpás is tagja a csapatnak. A Justice League kapott már számos játékadaptációt, ám a Bosszúállók sikere és az elméletileg készülő film hatására hamarosan egy újabb programban tűnnek fel.


A Justice League: Earth's Final Defense címet kapott alkotás egy klasszikus beat-em up lesz, azaz minden, az utunkba kerülő ellenfelet laposra kell verni, hogy tovább mehessünk a következő szintre. A játék első körben csak iOS rendszeren lesz elérhető, de állítólag készül a letölthető PC-s verzió is. A megjelenés a hónap végén várható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • armageddon666 #6
    Ez portable konzolokra jön ki?
  • Booka Shade #5
    2 szó: Uram kegyelmezz!
  • GaborT28 #4
    Legalább a grafikán fényeztek volna még.
  • Dark Messiah #3
    Azt hinné az ember hogy 2012-ben valamivel jobb játékot fognak kidobni, erre.....most komolyan, ezt akarják piacra dobni?
  • Seth #2
    Ezekből a Marvel-DC hősökből miért mindíg ugyanilyen egykaptafára épülő cuccokat bírnak gyártani? Mindíg ez az izometrikus nézetű, megyünk az utcákon(vagy akárhol) aztán leütünk mindenkit. Grafikusan is lehangoló, játékmenet meg dögunalom, bár gondolom nem a 20+ éveseknek készítik elsősorban
  • GaborT28 #1
    Nagyon az Ultimate Alliance-ra hajaz.(ami valljuk be, nem lett nagy siker)
    Próbát mindenképp megér.