Ötvös Tibor

Deadpool saját játékot kap


Újabb Marvel hős látogat át a játékvilágba.

Ezúttal az X-Men: Farkas gonoszaként felbukkanó Deadpool kap saját játékot. Korábban már lehetett hallani, hogy az Activision és a High Moon Studios (a Transformers: Fall of Cybertron fejlesztője) egy Marvel játékon dolgozik, ám csak tegnap történt meg a hivatalos leleplezés.


A trailerből csupán annyi derül ki, hogy egy kőkemény akciójátékkal lesz dolgunk, melyből szerencsére nem hiányzik majd a vér sem. A megjelenési dátum még nincs kitűzve, de az biztos, hogy valamikor jövőre jön a program. A konzolos verziók biztosan készülnek, a számítógépesben csak reménykedhetünk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KillerBlue #9
    "Akkor most?"
    Nem értem, hogy mit nem értesz. Ez a két mondat nincs ellentmondásban egymással. Nem azt mondom, hogy a filmek miatt vettek meg annyian a játékokat de tagadhatatlan, hogy a filmek körüli hiszti jó néhány plusz eladást jelentett a Rocksteadynek és ilyen esetekben az idő nem tényező.
  • Zombee #8
    Szerintem jók az új Marvel filmek. A játékokat meg kár a nyakukba varrni, a jogokkal a Sega rendelkezik, ők csinálták a legtöbb Marvel játékot, kivéve a Pókembereket.
  • GaborT28 #7
    A tömegtermelésből kellene visszavenniük, és alaposabban kidolgozni legalább egy filmjüknek a sztoriját, hogy az ne csak egyszer nézhető legyen.

    "És nem hinném, hogy az embereknek szüksége lenne előző esti beetetésre, hogy játszanak valamivel ami tetszik nekik."
    "A Rocksteadynek szerencséje volt mert nagyon jól meg tudta lovagolni a Batman filmek körüli hypot"

    Akkor most?
  • KillerBlue #6
    "Marveltől nem tudok ilyet."
    Oké de a Marvel képregényfilmek tömegtermelése csak az ezredforduló után kezdődött meg.

    "Ami az Arkham szériát illeti; szerintem függetlenek a filmtől"
    Az rendben van, hogy konkrétan nem függenek össze de nagy vonalakban Batman nem lehet független Batmantől. És egyértelmű, hogy a Nolan filmek sikere miatt kezdett hozzá a Rocksteady a Batman játékok fejlesztéséhez. És nem hinném, hogy az embereknek szüksége lenne előző esti beetetésre, hogy játszanak valamivel ami tetszik nekik.
  • GaborT28 #5
    A Tim Burton féle Batman mára klasszikusnak számít ahogy a Christopher Reeve űltal megformált Superman is. Nem az elmúlt 1-2 év termését vettem figyelembe.
    Tény, hogy a Zöld lmpás, Catwoman egy hulladék lett, Jonah Hex pedig ne megy felkapott karakter, akit vászonra kellett volna vinni. De még így is ott van a fent említett 2 klasszikus film(sorozat). Marveltől nem tudok ilyet.
    Ami az Arkham szériát illeti; szerintem függetlenek a filmtől, nem kellene a Nolan filmekre fogni a sikerüket. Mellesleg tavaly nem volt semmiféle Batman mozi ami arra késztette volna a rajongókat, hogy csak azért játszanak a Batman Arkham Cityvel, mert előző este látták a moziban a filmet. Egyszerűen csak népszerűbb a karakter mint bármelyik Marvel hős.
  • KillerBlue #4
    A Rocksteadynek szerencséje volt mert nagyon jól meg tudta lovagolni a Batman filmek körüli hypot de a Raven is igen szórakoztató játékot alkotott a Wolverine-hez csak a két játék teljesen más kategória ahogy a Képregények is nagyon eltérő hangulatúak.

    "és a minőség a Marveltől messze áll, mind játék, mind filmek terén"

    Persze mert DC képregényfilmek mind olyan jók! Pl.: Zöld Lámpás, Jonah Hex, Superman Returns, Catwoman. Ez aztán a minőség. Játékok terén pedig csak az Arkham sorozat nyújtott valami értékelhetőt semmi más.

    Csak azért mert most a Batman sikeres még nem kellene elszállni a DC-től. Christopher Nolan TDKR-el végez a Batman filmekkel aztán ki tudja milyen minőségű filmeket produkálnak majd akik folytatják mert 100%, hogy lesznek további Batman filmek.
  • GaborT28 #3
    Azért a Rocksteady elég magasra tette a mércét a Batmannel >>> Ha szuperhősös játékról van szó, akkor a többség hasonló minőséget vár. (és a minőség a Marveltől messze áll, mind játék, mind filmek terén)
  • Szefmester #2
    Ha a Cable feat Deadpool szériát veszem akkor ez egy rendkívül poénos játék is lehet a sok mészárlás közepette. Amolyan bulletstorm/duke nukem féle humorral, ha meg a komoly deadpoolt veszik akkor meg kőkemény akció lesz végig, amolyan wolwerine sítulsban. :)
  • Broafka #1
    ez a csávó ilyen pókember gonoszban :D
    nagyon bírom mind a kettőt