Ötvös Tibor

Superman és Villám összecsap


Május végén mutatkozott be a Mortal Kombat sorozat alkotóinak legújabb alkotása, mely az Injustice: Gods Among Us címet kapta.

Ebben a játékban a DC Comics legnagyobb és legismertebb szuperhősei bukkannak majd fel, ám a legtöbben a rossz oldalon állnak. A ma megjelent trailerben pedig azt láthatjuk, ahogy a szuperhősök két véglete, az emberfeletti erővel bíró Superman és a gyorsaságára apelláló Villám összecsap.


Ahogy az a jelenetben is látható, minden pályán lesznek olyan eszközök, fegyverek, tárgyak, melyeket felhasználhatunk majd az ellenfelünk ellen. Ez a Def Jam Iconban már bevált, csak itt nem ritmusra megy a dolog.

Az Injustice: Gods Among Us 2013-ban jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szefmester #3
    lehet hogy csak engem zavar, de flash nem elég hogy csigatetű magához képest, de még meg is bírná sebezni puszta kézzel supermant? Persze ha már túléli a meteor szerű becsapódást... És ahogy batman szinte karcolások nélkül túlél sok emeletnyi födémen áttörést... csodálatos... Ezt az egészet egy nagyon erőltetett történettel tudnák csak megmagyarázni... :( Nem várom.
  • Seth #2
    Animáció soha nem baj ha sok, attól lesz látványos :)

    Az első teaser trailerben valami olyasmi a reklámszöveg, hogy "mi lenne ha a legnagyobb hőseink ellenünk fordulnának ?". Ebből sejthető, hogy majd lesz vmi balhé velük, talán akaratukon kívül
  • Broafka #1
    jól néz ki, kár, hogy nincsen PS-em, viszont szerintem sok benne a felesleges animáció az ilyen "szupertámadásoknál"

    "ám a legtöbben a rossz oldalon állnak" ezt egy bunyós játéknál, ahol bárkit összeengedhetsz bárkivel tényleg le lehet szűrni...