Ötvös Tibor

Remek paródia lesz a Retro City Rampage

A Retro City Rampage egy abszolút elavult grafikával bíró, a GTA legszebb pillanatait idéző, nyitott világgal rendelkező akciójáték lesz, mely azonban mégis nagyon érdekesnek tűnik.

A program főhőse simán a Játékos nevet viseli. Hősünk unalmában embereket gázol el, autókat lopkod és tör össze - szóval éli a Grand Theft Auto-hősök mindennapjait. Ám ennek vége szakad, mikor megérkezik Tolvajpolisba a Gonosz Jófiúk csapata, akik megpróbálják megállítani ezt a tombolást.



Ezt természetesen hősünk nem hagyhatja és elkezdi levadászni a tagokat. Mindezt 50 pályán keresztül, melyek mindegyike valamilyen híresebb médiatermék paródiája. Az első 10 perc során találkozhatunk a Vissza a jövőbe és a Metal Gear Solid hőseivel és természetesen a történetével is.

Az első pályán például a Játékost felveszi Nem-Doc Brown és Nem mennek Vissza a jövőbe, ahol Nem segítenek Nem-Solid Snakenek visszaszerezni a Nem-Fluxuskondenzátort és Nem-Doc Brownnal Nem térnek Vissza a jövőbe. A kifejezések nem véletlenek, a játékban ugyanis mindenki az ismert nevével szerepel, csak előtte van a Nem szócska.



A Retro City Rampage grafikailag a 8 bites korszakra emlékezteti a játékosokat, de a benne tapsztalható óriási poénok miatt mégis érdemes foglalkozni vele. Ráadásul nem minden játékban játszhatunk egy valódi rosszfiút, aki a jókat próbálja meg eltenni láb alól. A megjelenés hamarosan esedékes lesz és konzolok mellett PC-re is elérhető lesz majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lokker #2
    Gondolom te valami teszter voltál, hogy már megmondod ez gagyi játék lesz. Úgy néz ki neked már átmosták az agyad. Menj már máshova ezekkel a legalja hozzászólásaiddal mert már unalmas. Köszi.
  • endrev #1
    Hurrá, még egy agymosó játék, ami igazán jó is lehetett volna... :)