Ötvös Tibor

Az első F1 2012 képek

Megjelentek a neten az első hivatalos a képek a szeptemberben megjelenő F1 2012-ből.

A Codemasters idén is folytatja a száguldó cirkusz játéksorozatát, mely eddig már két sikeres részt élt meg. Az F1 2012 számos ponton újít és természetesen aktualizálja a versenyeket, a csapatokat valamint a pilóták névsorát is. Grafikailag is számíthatunk fejlődésre, amint azt a ma megjelent képeken is láthatjuk.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide!

A legnagyobb újítás azonban a Young Driver's Test mode, mely tulajdonképpen egy Tutorial. Itt szépen begyakorolhatjuk az autók irányítását és ha valaki ezt sikerrel teszi, akkor kikapcsolhatja a rásegítést is. Ráadásul lesznek új játékmódok is, de ezeket még nem leplezték le.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • GameOne #8
    Teszt nap és verseny

  • Ender Wiggin #7
    Tetszik, nem tetszik, ha valami überfontos franchise-ról van szó, akkor csak az EA vagy a Codemasters tud licenszjogot venni. Őszintén szólva én szarok az F1-re (a valódira is), de az, amit a NASCAR-ral művelt az EA - az új tulajdonos, az Activision sem kispálya, a csapatuk, az Eutechnyxviszont PC-re nem fejleszt, utoljára még a Le Mans 24 Hours-t prbáltam tőlük 10-12 éve - a 2003 táján megszűnt Papyrushoz képest, az felháborított. Vagy a Codemasters a szintén Papyrus Indycarral.
  • Adam815 #6
    Jajj, már félek előre tőle. Az emberek (főleg, akik rFactoron, F1 Challenge-en, GP4-en nevelkedtek), szimulátort akarnak. Gyönyörű, kidolgozott a grafika, az tény. De eddig csak egy arcade-szimulátor keveréket kaptunk, borzalmas gyenge fizikával, törésmodellel, minimális modding lehetőséggel, ez utóbbi talán nem is lenne akkora baj.

    A probléma az, hogy a sok hiányért "cserébe" mit kapunk? Rengeteg bugot! Telemetriáról álmodni sem merek. Normális törés modell is kellene, ami tényleg kihat az autókra. Pár napja telepítettel fel a gépemre a jó öreg F1C '99-'02-t. Letört elsőszárny a versenyem végét jelentette, nem túl megbocsátó, reálisabbnak is tartom. Tényleg elment a leszorító erőm. Codemasters játékánál ennyire nagy különbséget nem véltem felfedezni.

    Másik, ami nem tetszik az ő játékukban az autók hangja. Valahogy gyenge ez is. F1 Challenge autóhangjai (tudom, akkor V10-ek voltak) zene füleimnek!

    A mesterséges intelligencia is borzalmas helyenként. A szabályok kezelése megint csak az. Csak kicsit hozzáérsz az ellenfél autójához, minden szándékosság nélkül, vagy éppen ő jön beléd és kapod is a büntetést.

    Nem szimpatikus a Codemasters részéről, amit csinál. Mindennek ad valami szuper megnevezést, dicsőíti, milyen realisztikus lesz, milyen jó lesz az új játékmód, olyanokat fejlesztenek, ami már sok éves játékban is benne volt (csak éppen nem volt spéci neve, mondhatni alap dolog volt).

    Ami tényleg jó, az a grafika. Lényegében ennyi. Gyönnyörűen megcsinálták az eső effekteket, a tükröződéseket, az autó modelleket. A pályák nagyon szépek. Cserébe kapunk bitang hosszú betöltési időt. Köszönöm, Codemasters, inkább játszom akkor az F1 Challenge '99-'02-vel, vagy a GP4-gyel, vagy rFactorral. A grafika ugyan nincs ilyen jó, de az össze felsorolt hiány pótolva van. És remek a játékélmény. Kár, hogy nem az ISI kapta az F1-es licenszet. A Codemasters pedig tipikusan az a cég, amelyik pénzt kér a sz*rért. Nem, nem Young Driver's Test mode (=tutorial) kell az embereknek, szimuláció kell. Aki pedig az arcade vonalat szereti, az is kapjon lehetőséget a játékban.
  • Itsuki #5
    Minden verseny útán kidobnának 1 DLC-t max 1 1-2 euroért de még pénzt is sokallanám érte... ha kiadok 12 ezer forintot elvárnám hogy 2 hónap múlva már ne "tavalyi" lenne... Hát én a GP4el jobban elvagyok még most is mint ezzekkel... Grafika nagyon szép de a játékélmény gyenge számomra.. Ez meg ugyanaz lesz mint a tavalyi,vajon felvezetőkör lesz benne? vagy ez lesz a legnagyobb új feature?:)
  • Timbu #4
    Számomra az lenne a szimpatikus hozzáállás, ha mondjuk 2-3 évente jönne új játék, a közbenső éveket pedig olcsóbban, dlc-ként lehetne megvenni. A karrier módnak is jót tenne, hogy nem minden évben ugyanazokkal az autókkal versenyzel.
    Meg persze az is jót tenne, ha legalább a bugokat patch-elnék.
  • AndrewT #3
    az a helyzet, hogy a Codemasters F1-es produktumai látványra iszonyatosan magasra teszik a lécet, ilyen részletesen kidolgozva az általunk ismert legendás helyszíneket talán más játékban nem is nagyon lehet látni. viszont maga a játékélmény, az ésszerű kihívás, az úgy ahogy van hiányzik belőle. nekem nagyjából addig tartott, amíg pár körön keresztül tátott szájjal figyeltem a pályát övező részeket, mert hogy maga az autó viselkedése ennyire azért nem fogott meg, finoman szólva.
    az évente kiadás, ráadásul a szezon vége felé, csak egy kiadós agrárproletár látáskárosítás. gyakorlatilag kicserélik a modelleket, meg átfestik őket. ugyanazt csinálják, mint a ténylegesen játszható játékokhoz készülő modok szerkesztői, csak horribilis összegért cserébe. egy f19902 vagy rfactor mod lényegesen nagyobb élvezeti értékkel bír, még azzal együtt is, hogy a Codemasters üdvöskéje inkább arcade-központú, de ez még annak is nagyon lebutított, az üzleti stratégia pedig borzasztóan ellenszenves...
  • mgenya911 #2
    Ja Codemasters egy ideje nem a minőségre törekszik, hanem az NFS hez hasonlóan minden évben el akarja adni ugyanazt kis újításokkal... Mi lenne ha lenne benne normális telemetria mint az F1 99-02 ben? Na arra várhatunk .. meddig? 2020 ig?
  • Timbu #1
    Körülbelül ugyanazt várom a Young Driver's Testtől, mint amit a tavalyi Race Director módtól kaptunk: semmit. Ez is egy olyan funkció, ami más játékokban is megvan (az időd alapján állítja be a segítségeket), csak másoknak nincs képük ilyen hangzatos nevet adni neki.
    Tavaly is hónapokig arról szólt a fáma, hogy Race Director így meg Race Director úgy, meg micsoda világra szóló újdonság, aztán annyi lett belőle, hogy verseny közben megnézheted az állást.