Ötvös Tibor

Októberben jön a LEGO Gyűrűk ura

A jelek szerint a Gyűrűk ura franchise a következő, melyet a LEGO sorozat feldolgoz a maga módján.

Hamarosan megjelenik a LEGO Batman 2: DC Super Heroes, majd utána a Traveller's Tales nekikezd a következő nagy franchise-nak. Eddig elég sok pletykát lehetett arról hallani, hogy melyik is lesz eme széria. Felmerült a Prince of Persia és a Mátrix neve is, ám a jelek szerint a Gyűrűk ura szériára esett a fejlesztők választása.

Tegnap ugyanis rögtön két hír is megjelent a LEGO Lord of the Rings kapcsán. Az első még a tipikus pletyka kategória, a másodikban azonban már egy megjelenési dátumot is kaptunk. Utóbbi szerint október 26-án már meg is jelenik a - feltehetően - Gyűrű szövetsége feldolgozása.

A dolog nem lenne meglepő, hiszen A hobbit mozikba kerülésével valószínű újra fellángol a Tolkien-láz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szefmester #7
    Ezzel kezdődött a hanyatlása.. Amikor még csak Lego, Duplo, és lego technik volt akkor még volt értelme, mert kombinálhattad. megvetted horrorért a nagy vödröt és mehetett a kreativitás, de miután eladátka magukat és elkezdtek licencekre építkezni (mint a többi marha) elkezdett a "kompatibilitás" csökkenni, és egyre kevésbé tudott kreatívkodni a gyerek. Régen nagy szám volt egy kalózos vagy lovagos téma, és emiatt nem is tudtad keverni, de ma egy kis doboz ami tartalmaz egy 20 elemes kis vacakot amit csak egyféleképpen tudsz összerakni már nem terel a kreatív dolgok felé. Akkor terelne ha lenne 20-30 ilyen szett otthon és lehetne rendesen keverni. De nem lehet.. vagy csak alig.

    Kinectre pl simán elképzelhetőnek tartanék egy legó játékot. Mármint olyan amiben építőkockákkal építkezhetsz amolyan minecraft szinten kreatívkodva. Ha nem aprózzák el az extra kockák dlc-dömpingjét akkor még sikeres is lehetne.
  • Broafka #6
    azzal egyet értek, hogy drága a lego, de sajnos (volt asszem a discoveryn a Gyáróriások műsorában), azért ilyen drágák, mert rájött a lego, hogy építőkockákkal senki nem játszik már, csak számítógépes játékkal, így a lego szép lassan csak a számítógépes részleget fejlesztette, és alig adnak ki pár igazi legot, azt is pont ezért ilyen horribilis összegekért. Másfelől meg ami nagy baj, hogy ezek a legok is teljesen használhatatlanok, az elemeknek a 80% már oylan speciális, hogy csak arra tudod használni, amihez kaptad. Régen egy elemet 6000 féle képpen, szinte bármi felépítéséhez tudtad használni
  • Botond #5
    Ülj le vele játszani, mutasd meg mire jó, hogy lehet, stb. Nálunk is hegyekben áll a dupló (még az a korosztály mindkettő kicsi), és rendszeresen játszunk, így ők is játszanak vele, ha csak odaöntöttem volna eléjük hogy nesze, nyilván nem tudnák mi az.
  • torcipepe #4
    én még anno a lego star wars 1-2-vel játszottam, azok nagyon tetszettek.
    a dobozos legoval meg sajnos az a probléma, hogy egy normális csomag ára egy havi minimálbérrel vetekszik. nem is csodálom, hogy manapság kevesebb gyereknek van.
    másik dolog, hogy azt vettem észre, hogy már nem is érdekli őket. én a barátaimmal még egész délutánokat képes voltam végigjátszani. nemrég odaadtam a nagy gonddal összegyűjtött készletemet 8 éves unokaöcsémnek és a felét összeépítette egy nagy valamivé, ami azóta ott porosodik a szekrény tetején, a másik felének elszórt darabjaival meg éjszaka szoktam találkozni, mikor kimegyek inni a konyhába.
  • Broafka #3
    vagy mi lenne ha csak szimplán... lego? összerakni egy házat, vagy egy kocsit, kiborítani a dobozból? Engem úgy elkeserít, hogy a mai gyerekek már azt se tudják mi az a lego, csak azt mondják rá, hogy egy számítógépes játék :-/
  • halaszlo #2
    Ha már van Lego DC Heroes, szerintem egy Lego Marvel Heroes avagy Avengers is kasszasiker lenne.
  • Szefmester #1
    Azért az a LEGO Matrix-ra is kíváncsi lennék, de akár egy LEGO Jurassic Park, vagy Lego Spiderman is érdekes lenne, Remélem lego avatar nem lesz, vagy lego titanic, vagy lego barátok közt netán lego dallas XD