Ötvös Tibor

Új hős a Csodálatos Pókemberben

A jelek szerint újabb szuperhős bukkan fel a Csodálatos Pókember játékváltozatában.

A Rocksteady Batman-sorozata egyszerre volt pozitív és negatív következménnyel a játékiparra. A csapat ugyanis bebizonyította, hogy lehet egy mindenki számára fogyasztható szuperhősös alkotást készíteni és ezzel ugyanakkor nevetségessé tette a többi alkotást (lásd Sega próbálkozások).



Az Activision időben reagált és a Spider-Man: Shattered Dimension-szal megalkotta minden idők egyik legjobb pókemberes játékát, majd az Edge of Time-mal le is rombolta ezt a nimbuszt. Ám a jelek szerint a The Amazing Spider-Man ismét jó lesz. Ma pedig egy új hős mutatkozott be a csak konzolokra megjelenő programban.

Ő nem más, mint a Fekete Macska. Azt még nem tudni, hogy a ellenfelünk lesz vagy társunkká szegődik. Mindenesetre vele együtt szinte az összes, ismertebb karakter felbukkan a játékban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tower Guard #5
    Hát nem rossz játék de pl. nekem a web of shadows jobban bejött.
  • Broafka #4
    Fekete Macska nem tagja a bosszúállóknak? szerintem ő pozitív karakter. Vagy kicsikét ilyen Macskanő, hogy pozitív is, meg negatív is egyszerre?
  • Jagdgeschwader #3
    Szerintem jobban sikerült pókos játék mondjuk az Ultimate Spider-Man, a szabadon bejárható terület fontos szempont! Persze a Shattered Dimensions is fantasztikus lett (Noir póki simán megérdemelne egy önálló játékot), ha ez legalább fele olyan jóra sikerül már boldog leszek.
  • Zombee #2
    Van jobb Pókember játék?

    Amúgy a SEGA játékait ők maguk tették nevetségessé, azok a Shattered Dimensions nélkül is szarok. És nem is annyira képregényadaptációk, csak csináltak egy fos játékot a filmhez, ellentétben a Shattered Dimensions-al vagy az Arkham sorozattal.
  • xido #1
    Hát...a minden idők legjobb Pók-játéka cím azért a szememben kicsit erős,sajnos a linearitás sokat rontott és túl kontrasztos volt a számomra minőségi Noir és a tipikus Pók jelenetei közötti különbség...Ellenben itt Fekete Macska nem olyan meglepetés,volt már ő szereplő a Web of shadows-ban is..Az lenne a csoda,ha Parker egyedül lenne bármikor is bármelyik hozzá kapcsolódó karakter nélkül :)