Ötvös Tibor

Novemberben jön a Halo 4

Hivatalos megjelenési dátumot kapott a Halo negyedik része.

Az első, nem a Bungie által készített részt ezúttal a 343 Industries fejleszti és a készítők elmondása szerint rögtön trilógiában gondolkodnak. A Microsoft már korábban elárulta, hogy Master Chief következő kalandja egy új sorozat nyitó darabja lesz és hogy a negyedik után várható az ötödik és hatodik rész is.



Ez nem meglepő, hiszen a Halo sorozat a Microsoft Xbox konzoljának legsikeresebb és legismertebb alkotása (a Gears of War mellett). És az is nagyon valószínű, hogy akár csak az első trilógia esetében, úgy a második hármas megjelenése közben is lesz egy generációváltás.

Mindenesetre a Halo 4 november 6-án jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Nyilvánvaló pedig, hogy a cikk világosan fogalmaz: a második hármas megjelenése KÖZBEN lesz generációváltás, és nem a második hármas megjelenése előtt, vagy a megjelenéskor. Ez legkorábban is a 2. résszel egy időben következhet be, ha van egy kis eszük, úgyis valamelyik megjelenéshez igazítják. Gondolom, PC-re ezek sem érkeznek meg, bár ez személy szerint nekem nem probléma, én az elsőt sem volt türelmem végigjátszani, annyira unalmas volt.
  • bcrics #2
    Nyilvánvaló hogy a Cikkíró a 2.-3. rész közé lőtte be a Gen.váltást.
  • Tinman #1
    "úgy a második hármas megjelenése közben is lesz egy generációváltás.

    Mindenesetre a Halo 4 november 6-án jelenik meg."

    Nyilvánvaló paradoxon. Hogy itt idén novemberben nem lesz új X az holtbiztos.