Ötvös Tibor

Elkészülhet a Shadows of the Damned 2?

A Shadows of the Damned egy nagyon őrült alkotás volt, mely azonban nem nyerte meg magának a játékosokat.

A program elég gyenge eladásokat produkált és épp ezért sokan azt gondolták, hogy ezzel ki is fújt a sorozat. Ám az Electronic Arts a Mirror's Edge és a Dead Space kapcsán már bizonyította, hogy képes második esélyt adni egy ígéretes alkotásnak és most ez történhet a "túlélő horror" esetében is.



A Silent Hill és a szóban forgó alkotás zeneszerzője, Akira Yamaoka szerint ugyanis a kiadó hajlik rá, hogy ismét összehozza a triót (Yamaoka, Suda51 és Shinji Mikami), hogy elkészítsék a folytatást. "Már gondolkozom a folytatáson" - mondta Yamaoka. "Többet nem mondhatok, de így van." A végén pedig az úriember elárulta, hogy szerinte az EA össze fogja hozni a folytatást.

A Shadows of the Damned nagyon gyengén szerepelt. Alig 24 ezer példány talált gazdára egy hónap alatt, miközben a kritikák egyöntetűen pozitívak voltak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tinman #1
    ... mert túl durva és erőszakos, ami még nem lenne feltétlenül garancia a bukásra, de mellé kifejezetten csúnyácska is. Ettől függetlenül egyedi és érdekes játék, 1x mindenképpen érdemes letolni.