Ötvös Tibor

Mozgásban a Battlefield 3: Close Quarters

Hamarosan megjelenik a Battlefield 3: Close Quarters, mely a népszerű és sikeres FPS-t bővíti ki.

A letölthető kiegészítő 4 térképet ad az eddigiekhez, melyek azonban jóval pörgősebb és látványosabb akciókat ígérnek. A lenti trailerben látható is egy kis részlet ebből a pörgésből, mely valóban nagyon látványosnak ígérkezik. Persze ez csak egy map, hiszen a Ziba Toweren kívül még további három lesz elérhető.


A Battlefield 3 jó befektetésnek bizonyult az Electronic Arts számára, hiszen az aktuális Call of Duty mellett is képes volt jó eladásokra. Épp ezért nem meglepő, hogy már mindenki a következő alkotásról beszél, mely vagy a Battefield negyedik része lesz vagy a Bad Company folytatása.

A Battlefield 3: Close Quarters júniusban jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Skynet #18
    Azért meg kell hagyni ez jónagy balfasz...:D
  • Bogdogege #17
    Azért van egy codos akinek nem tetszik a bf3 .

    (azért igaza is van)
  • Nuclearity #16
    köszi, de nem vagyok CoD os, CoD-ból az 1 volt nagyon jó, még a United offensive is játszható volt. és ennyi, innentől mélyzuhanásos fos volt az összes. Battlefieldhez pedig azért nem volt szerencsém, mert általában olyan játékkal játszom/ruházok be amivel nem egyedül hanem barátokkal/haverokkal játszhatok.
  • Gyuszopapa #15
    Csak az a gond hogy csak próbál olyan lenni mint az elődei de nem igazán sikerül neki,már az alapjáték is el lett cseszve hiába nagypályás hiába járműves.
  • Skynet #14
    Röviden:
    - Nem a fő BF játékos réteget célozzák meg vele,ami több mint fél évvel az uccsó DLC óta pofátlanság
    - Egy adag fegyver van benne, az előző DLC-ből kiindulva egytől egyig OP fegyverek lesznek, minden vágyam ilyenek ellen rohangálni,mert persze balanszolva sose leszne ahogy az előző DLC (ami a nagyközösséget célozta) fegyverei sem.
    - Ez nem Battlefield. Ez egy COD majmolás.
  • HarryProf #13
    Habár én is inkább a nagy pályákat, járműves harcokat preferálom, nem értem miért baj az, hogy megpróbálnak más rétegek ízlésének is kedvezni. Elvégre ez DLC, ha valakit nem érdekel, ne vegye meg, akit meg érdekel vegye meg, és élvezze.
  • Skynet #12
    A következő patchben kivenném a fegyverek rángatását, a kilőtt skulók ballisztikáját, ésa mozgást kijavítanám hogy ugrabugrálva is lehessen halálpontos fejlövéseket leadni még mesterlövész puskával is, így biztosítva hogy mégtöbb újgenerációs CODrajongó takonnyal legye tömve a játék.....
    Szánalmas szarkupac.... A BF fórumon az emberek 90%-a hány ettől a fostól, ez mindent elmond....Ea/Dice szerint pedig a legkedveltebb DLC lesz...:)
  • Running #11
    Régebben volt 4-6 jól elkülöníthető fps cím, most is megvannak, de mind cod másolat, így maradt az, hogy cod, vagy cod féleség más név alatt. Köszönjük szépen, akkor inkább nem játszom ezekkel.
  • bakvarnyu #10
    Na ez a legbiztosabb jel, hogy baj van a játékkal. A COD-osoknak tetszik akik korábban le se sz.rtak a Battlefieldet.
  • gstup #9
    "A letölthető kiegészítő 4 térképet ad az eddigiekhez, melyek azonban jóval pörgősebb és látványosabb akciókat ígérnek." Látványosabb?Annál hogy 4 tank 2 jet és 2 heli harcol feletted és melletted és mögötted két csapatszállító fedezettüzet ad,miközben ostromlod az ellenfél vonalait?