Ötvös Tibor

A hosszú hétvégén ingyenes a The Old Republic

A jelek szerint lesz mivel elütni a hosszú hétvégénket, hiszen a BioWare bejelentette, hogy március 15-től 19-ig ingyenesen lesz elérhető a Star Wars: The Old Republic.

A Weekend Pass Free Trial nevet kapott akcióban lehetőségünk lesz mind a nyolc karaktertípus közül választani a nekünk legmegfelelőbbet, majd felfedezhetjük a választott karakter otthonát, az egész bolygóját, valamint eljuthatunk a választott frakció élőhelyére is.



A BioWare elég nagy forgalomra számít - tegyük hozzá, hogy jogosan. A Star Wars: The Old Republic ugyanis remekül sikerült és pár nap alatt milliós rajongótábort szedett össze magának. Remélhetőleg ez az akció nem csak mostanra szól és nem egyszeri alkalom, hanem lesz még lehetőségünk ingyenesen ellátogatni a Messzi-messzi galaxisba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #6
    Nem, a Blizz sem tudja...(nem veletlenul vesztettek tavaly majd 2 millio accountot)Ha a MoP (Mist of Pandaria) nem hozza az elvart szintet a plebsnek, akkor ujabb tomeges elvandorlas kovetkezik majd be (ami a d3 es gw 2 - Diablo 3 es Guild Wars 2 miatt, szintugy eselyes..vagy akar a Tera miatt..)
    A lenyeg: Morzsolodnak ott is az emberek, US forumokon hallani majdnem total ures serverekrol...(mondjuk pletykaszinten, szoval mi igaz belole es mi nem...)
  • Shakata #5
    Azért én még nem írnám le a TOR. Most kezdtek bele, elég magasra dobták a labdát, nagyon sok lehetőség van még a játékban. Ha elég innovatívan patchelnek, akkor fel lehet hozni, másrészről a WOW 7 éves, ezalatt egy kiforrott játékká vált a TOR pedig még 7 HÓNAPOS sincs.
  • tomcsa4 #4
    Ez tökéletesen így van. Oké a woW mostanában divat termék, de sokáig elég jó kis HC MMO volt. (Én csak 2007 októberéig játszottam. Pont amikro még frankó volt.)

    És igen, egy MMO-t fenntartani nagyon nehéz feladat. Sok próbálkozás van, kevés sikerrel.
  • napimester #3
    Jó játék, a single playert mindenképp érdemes a story miatt végigvinni, ellenben rengeteg hiányossággal rendelkezik. Pl. a szerencsésebb játékosok 1-2 nap alatt, a kevésbé szerencsések 1-2 hét alatt full (!!) Columi szettet ki tudnak kapálni, ami az utolsó előtti gearnek felel meg. Ezáltal nincs értelme a napi flashpoint (dungeon) questeknek, és a hard mode flashpointoknak, mert normal operationből(raid) fullra fel lehet öltözni :)
    Szomorú..
    Úgy néz ki egy MMO game elkészítése és fenntartása elképesztően komoly feladat az egyre bővülő játékos igények miatt és sajnos úgy vélem, a Blizzardon kívül , aki már megszerezte 7 év alatt a szükséges tudást és van egy alapja, senki sem képes felvenni a versenyt.

    (ez csak tapasztalat, Trollok kíméljenek)
  • cateran #2
    Hat nem lepne meg..allitolag az end-game resz kritikan aluli bughalmaz (en magam nem lattam, csak olvastam rola) a customer care 1 vicc (na ezt viszont en magam is tapasztaltam)Ez pedig az evtized "poenja":
    "Second, a smaller number of accounts were warned or temporarily suspended for exploiting loot containers on Ilum. To be completely clear, while players may choose to travel to Ilum earlier than the recommended level (40+) and may loot containers if they can get to them, in the cases of those customers that were warned or temporarily suspended, they were systematically and repeatedly looting containers in very high numbers resulting in the game economy becoming unbalanced."
  • tomcsa4 #1
    Gondolom megcsappant a játékosok létszáma (nem lepődnék meg, ha a felére esett volna vissza), ezért a négy napos free.