Ötvös Tibor

A Sega nem csinál több Marvel játékot

Jó hírrel szolgálhatunk minden kedves szuperhős rajongónak.

A Sega pár órája hivatalosan is bejelentette, hogy többé nem készít Marvel játékokat. A TQ Jefferson által adott interjúban a Sega vezetője elárulta, hogy egy szuperhősös projekt elkészítése sokkal keményebb, mint azt gondolták. "Tapasztalatom szerint egy filmből készült játék fejlesztési ideje rövidebb, mint normál esetben és így kevesebb idő jut a dizájn, a játékmenet és az esetleges egyedi ötletek megvalósítására."



"Ha viszont egy csapat szóról szóra követi a film forgatókönyvének történéseit, akkor nagyon unalmas lesz a játék: lesz benne két óra kalandozás, majd egy boss-harc. Épp ezért meg kell találni a kellő összhangot a saját ötletek és a szuperhős kalandjaihoz való ragaszkodás között, ami nem könnyű. A legtöbb játék itt bukik el."

Hozzátenném, hogy a Sega összes ilyen jellegű alkotása elbukott. Thor, Iron Man 1-2, Captain America, Green Lantern. Sok lehetőség volt bennük, mégsem sikerült megoldani azt, amit másoknak azért igen. Épp ezért Jefferson szerint a Sega végzett a Marvel produktumokkal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Rotcsa #4
    Marvel: Avangers Alliance a facebook-on topic

    Marha jó kis játék! :)
  • Zombee #3
    Hátha valaki újra nekifog az Iron Man-nek... bár megjegyzem, a Sony éppúgy nem jeleskedett a Pókember filmek adaptációival.
  • Look at the cat #2
    ennyi
  • kfkl #1
    Legalább belátták, hogy nem érdemes sz@r fos gané hulladék játékokat készíteni. pl. az X-Men Origin: Wolverine elég jól sikerült, pedig film adaptáció és Marvel csak hát nem a Sega készítette.