Ötvös Tibor

Nagyon ijesztő lesz az Amnesia 2 is

Az Amnesia: The Dark Descent az egyik legfélelmetesebb játék volt, ami valaha PC-n napvilágot látott.

Épp ezért örvendhettek a rajongók, mikor Frictional Games bejelentette a folytatást, mely az A Machine for Pigs címet kapta. A csapat a sikeres Dear Eathert készít thechineseroom csapatával dolgozik együtt, ami igen jó ajánlólevél. A héten előbbi csapat vezetője, Thomas Grip pedig arról nyilatkozott, hogy az Amnesia 2 pont olyan félelmetes lesz, mint elődje.



"Az emberek nem azért készítenek gépeket, hogy azokkal simogassák a disznókat. Nem, csak és kizárólag horrorisztikus célokra hoznak létre ilyen szerkezeteket. Ha az elsőnél kevésbé félelmetes játékot készítenénk, akkor az Amnesia: Utazás a Szivárványhoz címet is kaphatta volna. Ám a The Chinese Room segítségével az eddigi legfélelmetesebb alkotásunkat hozzuk majd össze."

"Folyamatosan halljuk majd a sikoltó disznókat, a gépek zörgését és a láncokat, így remélhetőleg valódi rémálmokat okozhatunk a játékosoknak és egy igazán rémisztő élményt jelent majd számukra."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tgunda #2
    "a sikeres Dear Eathert készít thechineseroom csapatával..."

    Át kellett volna olvasni közlés előtt:

    "a sikeres Dear Esthert készítő The Chinese Room csapatával..."
  • Mardekár #1
    Csak azért nem fogok vele játszani, mert már túl jó. Nálam már a Doom 3 is lecsapta a biztosítékot, de az Amnesia aztán végkép. Úgyhogy inkább nem rombolom tovább az idegeim xD