Ötvös Tibor

Szeptemberben jön a Borderlands 2


Végre megkapta a hivatalos megjelenési dátumát a Borderlands 2.

A Gearbox elég sok projekten dolgozik mostanában. Az Aliens: Colonial Marines és a Duke: Begins mellett a Borderlands folytatásán is ügyködnek, mely végre megkapta a hivatalos megjelenési dátumát is. A bejelentés szerint ugyanis a Borderlands 2 szeptember 18-án kerül a boltok polcaira. Addig is érdemes megnézni az ezzel együtt megjelent trailert is.


A videóban felbukkan mind a négy főszereplő és látható, hogy mindegyikük teljesen eltérő stílust képvisel majd. A Borderlands 2 ezúttal is a cell-shaded grafikát alkalmazza valamint elérhető lesz benne a 4 fős ko-op mód is. Az előrendelőknek pedig a játékkal együtt jár majd számos extra. A Gearbox Gun Pack egy fegyver-csomag, melyek jelentősen megkönnyítik első lépéseinket a Pandora bolygón. A Golden Key a titokzatos Golden Sanctuary Loot Chest dobozt nyitja, melyben egyedi meglepetés lapul. Végül pedig a Vault Hunter’s Relic pedig erősíti a karakterünket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • unranked #3
    Megmondom neked őszintén nekem sincs fogalmam arról, hogy miért tetszik a játék. Haverommal több, mint két éve gyakorlatilag minden hétvégén játszunk koopban, és szinte megunhatatlan. Talán a Diablo 2-höz tudnám hasonlítani. De pl. a Dead Island-et egy kicsit unalmasnak tartom. Tehát valamit nagyon eltaláltak az első résszel.
  • Skynet #2
    Az a vicc hogy ez a játék pc-n siker,és rengetegen odavannak érte,miközben a konzol címeket fikázzák.... Holott se tartalomban sem kihívásban se játékmeneben sőt szinte semmiben ne mutat túl egy átlagos konzol címnél, sőt gyakorlatilag egy MMO szintjén mozog az egész (kívétel látvány)...:)
  • Bhalage #1
    várós!