Ötvös Tibor

Folytatást kap az Amnesia: The Dark Descent

A jelek szerint a Frictional Games biztosra megy és egy új cím helyett a sikeres Amnesia folytatását készítik el.

Tegnap ugyanis elindult egy honlap, melyen a fejlesztők tulajdonképpen bejelentik, hogy egy új Amnesia: The Dark Descent alkotást készítenek. Érdekesség, hogy ha rákattintunk a logóra, akkor a Google Maps ugrik be, melyen Kínát láthatjuk. Ebből nem nehéz kikövetkeztetni, hogy a második rész ezen a területen játszódik majd.



Egyes értesülések szerint a játék ismét egy túlélő horror lesz valószínűtlenül kevés fegyverhasználattal és RPG elemekkel. A grafika és a játékmenet így marad az elsőhöz hasonló szinten, mai már alapból jó ajánlólevél. Remélhetőleg hamarosan kapunk valami média anyagot is és egy hivatalos címet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Adam815 #4
    OMG, ha ez igaz, akkor megvan a következő kedvenc játékom. Manapság már nem sok játék tud érdekelni, de az Amnesia megfogott az atmoszférájával, remek hangulati elemeivel, nagyszerű háttérzenéjével. Lehet, a grafika nem volt csúcs, de nálam ez sokadlagos szokott lenni.
  • Stranger666 #3
  • Alfonzso #2
    :D :D
  • Gabe18 #1
    Jöhet, az első rész nagyon kellemes meglepetés volt. Egy játék ami valóban nyomasztó, horrorisztikus hangulatot árasztott. Ha ezt tudják folytatni, akkor érdemes tovább vinni a történetet.