Ötvös Tibor

A hét legjobb ingyenes játékai

Ezúttal is akadtak bemutatásra érdemes játékok az ingyenes piacon.

Elsőnek itt van mindjárt a Cart Life, mely ugyan már egy ideje a piacon van, de a héten érkezett hozzá egy jelentősebb frissítés, mely számos ponton változtatta meg a már amúgy is remek játékot. A program története szerint a nejünk el akar válni és mivel már vannak gyerekeink, így értük folyik a harc. Ahhoz, hogy a bíró végül nekünk ítélje a csemetéket egy virágzó üzletet kell kiépítenünk ezzel is bizonyítván rátermettségünket és biztosítani az anyagi hátteret.

Az egyszerűség látszatát keltő Cart Life egy igen összetett alkotás, így mindenképpen ajánlott a Tutorialt is végig vinni. A játékban nem csak a saját életünket kell menedzselni, hanem a beosztottakét is, mellette pedig az üzletre is figyelni kell.



A második a fura ^_^ címet viseli és ebben egy egykoron szép bundával bíró, mára megrokkant nyuszit alakítunk, aki szeretne eljutni egy titokzatos boszorkányhoz és általa visszakapni az életét. A kalandjáték eléggé zavarosnak tűnhet, de hát maga a történet is az. Ennek ellenére kellemes kikapcsolódást nyújthat a stílus iránt fogékony játékosoknak.

Aki megunta az Angry Birds sorozatot, annak ajánlom kipróbálásra a Cut the Rope címet kapott logikai játékot. Ebben is egyszerű a célunk: a madzagokat úgy kell elvágnunk, hogy lehetőleg a legtöbb csillagot összegyűjtve jusson a béka szájába az étel. A logikai játék rejt komolyabb kihívásokat. Akinek ismerős a program, az valószínű játszott már vele okostelefonon, ám PC-re csak most vált elérhetővé.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)