Ötvös Tibor

A Star Wars: Galaxies utolsó 10 perce


Múlt hét pénteken végleg leálltak a Star Wars: Galaxies szerverei.

A rajongói tiltakozások és petíciók ellenére múlt hét pénteken végleg bezártak a Star Wars: Galaxies szerverei és ezzel véget ért egy 2003-ban megindult történet. A rajongókat az sem biztatja, hogy már megjelent a Star Wars: The Old Republic, mely a kritikusok szerint nagyon jól sikerült és több milliós táborral bír már.


Ám az utolsó pillanatokat megörökítette egy rajongó, így a Galaxies utolsó 10 perce is meg lett örökítve. Az utolsó pillanatokban a játékosok összegyűltek Mos Eisley kikötőjében és "ünnepeltek". Robbannak a tűzijátékok, ám ennek ellenére szinte minden karakter csak áll és nem mozdul, ami elég lehangoló látvány.

Szóval Galaxies, nyugodj békében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RiSeForMuSiC #4
    Érdekes... most néztem, az eddigi egy órás sor a Luka Sene szerveren 10 percre rövidült. Aki meg nem a sorbaállás miatt nem tudott belépni, az láma volt, mert megmondták, hogy 22-ig be kell írni az előfizetési adatokat, különben nincs belépés. Igaz, a tegnapi szerver karbantartás után volt még 3 óra extra állása az account szervernek, mert volt valami gond a regisztrációkkal (Twitter mire jó időnként), de aznap estére azt is megcsinálták.
  • IMYke2.0.0.0 #3
    Elárulhatnád, hogy ezzel a mondattal mi a bajod...
  • Garfield #2
    "Ám az utolsó pillanatokat megörökítette egy rajongó, így a Galaxies utolsó 10 perce is meg lett örökítve."

    Cikkíró cseszed, átolvasod te, amit kiteszel?
  • Inquisitor #1
    " mely a kritikusok szerint nagyon jól sikerült és több milliós táborral bír már."
    Ez annak fényében érdekes, hogy tele a háló dühös emberekkel, akik már befizettek rá, előrendelték, stb. És be sem tudnak lépni.