Ötvös Tibor

Dilis Jedi fénykardozott egy játékboltban

Holnap jelenik meg a Star Wars: The Old Republic, mely kapott két ingyenes "reklámot" is.

Sajnos egyik sem pozitív hangvételű. Az egyikről pár perce beszámoltunk, a másikban azonban ismét egy megszállott és valószínű pszichiátriai kezelésre szoruló férfi a főszereplő. Történt ugyanis, hogy Oregon államban, Hillsboro városában egy úriember bement egy Toys'R'Us boltba, ott levett két fénykardot és elkezdte "szabdalni" a vásárlókat.



A kiérkező rendőrök elől nem menekült el, hanem folyamatos Erő-használattal és valóban ügyes mozdulatokkal elhárította a sokkoló lövedékeket, ám végül sikerült leteperni. Érdekesség, hogy a férfi kék kardokat vet le vagyis a "Jó" oldalon állt, ennek ellenére ártatlanokat kezdett el verni.

A médiában természetesen azonnal kapcsolatba hozták az esetet az eddig megjelent Star Wars játékokkal - főleg a The Force Unleashed II-vel - de szóba került a The Old Republic is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Deus Ex #4
    Nem tudom, mi ebben a furcsa, egy tizen éve nem látott középiskolás osztálytársammal találkoztam az egyik elektronikai áruházban, teljesen magától értetődő módon támadtam rá egy elektromos partvissal, amit teleszkópos porszívócsővel hárított..
  • lestyanrobi #3
    Az egy dolog, de még ennyi idő után sem sikerült javítani...
  • endrev #2
    Rossz a link a cikkben, a A Napster is támogatja az internetblokádokat című cikkre mutat, amiben nincs szó hasonló esetről. Nem olvastam el, csak átfutottam és rákerestem a Star szóra, ebből gondoltam, hogy nem lesz vaklárma.
  • JaSoN HuNTeR #1
    videót XD