Ötvös Tibor

Bemutatkozott a Csodálatos Pókember


Hivatalosan is bemutatkozott a The Amazing Spider-Man.

Az Activision elég sokat kevert a Csodálatos Pókember legújabb játékverziója kapcsán. Először kikerült egy trailer, melyben mozgásban is láthattuk hősünket, utána a kiadó nem ismerte el a program létezését, majd a héten végre elárulták, hogy készül a The Amazing Spider-Man. Ma pedig megjelent az első hivatalos trailer is, mely szintén a VGA-n debütált.


A játékban teljes szabadságot kapunk, mely utoljára a Spider-Man 2-ben volt jelen. A grafikai megvalósítás is szakít a Beenox játékokban megszokott képregényes stílussal és egy Prototype szintű játékmenettel és grafikával megáldott akciójátékot kapunk. A The Amazing Spider-Man jövő nyáron jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tower Guard #7
    Hát őszintén remélem hogy nem abból fog állni a játék hogy az oscorpnak mindig valamilyen robotjait kell majd legyepálni.
    Nem értem miért nem adnak ki egy olyan játékot, ami teljesen a képregényre épülne, és azokból a legjobb sztorikat játszhatnánk végig!!!
  • vg #6
    Sorry(facepalm), igazad van.
  • Hornymut #5
    Pontosabban Gotham-ben, aminek Arkham City csak egy része :-)
    Sajnos ez sem tűnik másabbnak az eddigi open world-ös Spidey játékoknál, de majd meglátjuk
  • vg #4
    Mivel ott él Parker. Batman is Arkham City-ben ügyködik.
  • wolruf #3
    Látszik, hogy még sohasem üvöltött rád hatalmas gép...

    Amúgy megnyugodhatunk, megint ,,csak'' New Yorkot támadják majd meg :)
  • Szefmester #2
    Ígéretesnek tűnik, de azt meg tudná mondani valaki hogy egy hatalmas gépnek miért kell "ráüvöltenie" valakire? Az nem túl hatékony módszer az odafordulok és lelövömmel szemben.
  • xido #1
    Mással játszhattunk mi játékosok,mert a 3ban is meg a Web of shadows-ban is teljes szabadságot kaptunk..sőt a 2.után megjelent Ultimate-ben is..de biztos én emlékszem rosszul,hogy a teljes szabadság=bejárható város és küldetések között szabadon eltölthető idő