Ötvös Tibor

Mi lesz a Batman: Arkham World?


A Video Game Awards egyik díjazottja Joker lett, aki a Legjobb Karakter díját "vihette haza".

Denevérember örök ellenfele a bejátszott filmecskében a Batman: Arkham World címet viselő forgatókönyvet olvasgatta, majd ledobta a székére. "Oops, Spoiler!" Mindössze ennyit tett hozzá a karakter. A dolog annyiban nem meglepő, hisz az Arkham Asylum és az Arkham City sikere után biztosak voltunk a folytatásban.


Az azért kicsit meglepő, hogy ilyen hamar nekifogtak a munkálatoknak. Bár az is igaz, hogy ha a - címből kiindulva - az egész világot be akarják népesíteni, akkor ahhoz sok idő kell. De az sem kizárt, hogy egy MMO-val lesz dolgunk. A Rocksteady eddig még nem árult el semmit a dologról.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Jópofa ez a díjátadós videó, ötletes. Amúgy meg a cikkhez szólva: abszolút nem korai folytatásról beszélni. A játék sikeres, nyilván lesz folytatása, és nem árt időben hozzáfogni, hogy ne egy összecsapott vackot kapjunk.
  • Szefmester #2
    Egy olyan játékot ahol vezetheti az ember, sőt kell is majd a Batmobilt vagy egyéb közlekedési eszközét mert akkora a terep, az már elég kellemes lenne.
  • Pretorian #1
    Rohadt jó lett mindkét játék, és tonnányi kontent van az Arkham City-ben (fő sztorit már rég befejeztem, de annyi tennivaló van, hogy csak a fejemet kapkodom), de még egy ilyen Batman játékot szerintem már nem érdemes készíteni. A csúcson kell abbahagyni, én úgy érzem.
    Egyébként az Arkham City olyan szinten igényes, aprólékos, és olyan mennyiségű munka van benne, hogy ejj. A hacrendszer láttán meg asszem fel lett adva a lecke az Assassins Creed-sorozat fejlesztőinek, bár ezt már az AA-nál is így éreztem.
    Egy új AC ezzel az animációs és harcrendzserrel baz...