Ötvös Tibor

Újabb DC Comics hősök kapnak majd játékot

A Batman: Arkham sorozat sikere hatására a kiadó újabb szuperhősök megjátékosítását tervezi.

A legújabb hírek szerint a játékpiacon sikerrel bemutatkozó (Mortal Kombat, Batman: Arkham Asylum és Arkham City) Warner Bros. újabb szuperhősök jogainak megvásárlását és megjátékosítását tervezgeti. "A Batman játékok sikere ráébresztette az embereket arra, hogy a többi szuperhősös program milyen rossz" - nyilatkozta a Warner Bros. Montreal elnöke, Martin Carrier.



"Szorosan összedolgozunk a DC Comics-szal több címen is, melyeket még nem jelentettünk be hivatalosan. Nagyon izgalmas dolog ez a közös munka főleg miután az összes, 52 hősük történetét újra elindították. Épp ezért tudunk most jól együtt dolgozni. Rengeteg energiával bírnak az ottani srácok és ezt fel tudnánk mi is használni AAA-kategóriás címeinkben és az online játékainkban."

Szóval melyek lehetnek ezek a hősök? Tippünk szerint a Zöld Lámpás, Csodanő, Aquaman, Superman és talán Halálcsapás (Deathstroke) kaphat saját alkotást.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • steweee #6
    erről tudnál kicsit mesélni, én nem nagyon vagyok benne otthon, de rákaptam a dologra. vagy vmi jó linkeket adni ahol nézelődhetek. nyilván keresgélek most rögtön google és wikipédia, de nekem leginkább olyan oldal kellene, ahol írnak arról, hogy fejlődött ki a dc universe, a marvel comics, kik a hősei (jópárat ismerek persze), hogy fejlődtek párhuzamosan, hogy jött most a mortal combat vs. dc universe, dc vs. marvel, street fighter vs. tekken stb.

    pókember, batman, superman ezek a képregényeim voltam tinikoromban

    illetve érdekelne, hogy ez az új dc univerzumos képregény mikor indult, megjelent e magyarul is, és hogy leeht hozzájutni, elsősörban netes megjelenés érdekelne...
  • Hornymut #5
    Deadpool Deathstrike paródiája, ahogy azt a készítői nyilatkozták, szóval némi közük van egymáshoz. Én is tudnék örülni egy újabb Justice League Heroes-nak, vagy bármilyen komoly RPG_nek vagy Batman Arkham szintű játéknak
  • Kilowog #4
    A DC-nek nem 52 hőse van, hanem 52 havi megjelenésű új címmel lényegében újraindították az egész univerzumukat, ami nem jelenti azt, hogy teljesen elölről kezdték és kidobtak több mint 80 évet, hanem úgy indították újra sorozataikat, hogy akiknek fogalmuk sem volt a DC világáról és hőseiről, azok is értsenek mindent. Az újraindítás egyébként hatalmas siker lett, konkrétan porba alázták az eladások a legnagyobb konkurenciát, a Marvel-t. Hogy ez meddig tart, majd meglátjuk. Játékok kapcsán már korábban kiszivárgott egy Suicide Squad játék. Green Lantern-ből szerintem remek RPG-t lehetne csinálni. Először számos fajból választható karakter, majd elkezdjük zöldfülűként és akár még azt a ficsőr-t bele lehetne vinni, hogy karakterünk döntései után akár valamelyik másik alakulatba, pl. a Sinestro Corps alakulatba is át lehetne állni, és onnan már rosszfiúként folytatva. Csak ehhez valami RPG-ben nagyon profi fejlesztőcsapat kellene. Aquaman jó lenne, az ő füzete jelenleg az egyik legnépszerűbb, már régen túllépett a ciki kategórián, sőt.. Wonder Woman lehet akár egy God of War szerű mitológiai körítéssel működő akció játék, de az újraindnított képregény horror elemei is megjelenhetnek. Deathstroke-nak semmi köze a Marvel Deadpool-jához. Deathstroke egy zsoldos és bérgyilkos, ebben a műfajban a legjobb a DC világában. Lövöldözős-verekedős-lopakodós akciójátékhoz ideális, már a karakterért önmagáért is. Superman sem lenne rossz végre egy jól sikerült sandbox játékhoz, végülis számos vele egykategóriájú, vagy erősebb ellenfele van. Sok lehetőség van, de azért a két Batman elég magasra tette a lécet. Volt régebben konzolokra egy Justice League Heroes című játék. RPG szerű akciójáték volt. Imádtam. Valami olyasmiért is tudnék rajongani.
  • Broafka #3
    hát Aquaman az tényleg elég gázos lenne, habár... ha Atlantiszban játszódna, szép grafikával, egész nagy bejárható területtel, akkor szerintem ki lehet belőle hozni pár jó dolgot, őt még azért nem írnám le annyira.

    Csodanő és Superman: náluk inkább a repüléssel van a baj, azt nem lehet olyan szépen megcsinálni, vagy ilyen gyorsan forduló sokszög mozgásuk lenne, vagy egy flight simulator... plusz igazad van az erejükkel kapcsolatban, superman verhetetlen lényegében kriptonit nélkül, csoda nőről annyi mindent nem tudok, de őt azért a földbe lehet verni

    Zöld Lámpás: nála kicsit ilyen Pókember Shattered Dimension játékot tudok elképzelni, hogy első ütésre egy széles tenyér, aztán ahogy kombózik, végül egy óriási kalapács, vagy ilyesmi lesz a gyűrűből. Szóval az inkább oylan koppintás szagú (és szintén repülési problémák)

    Flash: szerintem ő felejtős, de nem is lesz belőle játék, gyors, ennyi

    Deathstroke: ?? ő Deathpool akarna lenni? így a jelmezéből meg a fegyvereiből kiindulva. Amúgy fogalmam sincs, hogy ő kicsoda meg mit tud, de első ránézésre (már csak a halandósága miatt is) belőle el tudok képzelni egy játékot
  • gombabácsi #2
    hősök közt
    hősike
  • Szefmester #1
    húhúúú Aquaman... yeee :) Majd kiküldi a pisztrángokat az ellenfélre a városban.. vagy várjunk csak.. ott nem.. az egyik leglúzerebb "hős".

    Csodanőt, és Supermant felejtsék csak el, mert hacsak nem tudják frappánsan megoldani az erejük elvesztését, nem lesz játékmód mert kb mintha beírtuk volna a godmode-ot csítként.

    A Zöld Lámpásnak meg a kreativitásában van az ereje, szóval ha nem lesz benne 50+ erőhasználati forma akkor unalmas lesz és körbe fogják röhögni.

    Vagy jönne Flash? Az állandó bullet time-al? Max akkor lehetne játszhatóra csinálni és lekorlátozni ha kajálnia kéne hogy legyen ereje gyorsan futkosni, és pénzt kéne szereznie hogy tudjon kaját venni. XD

    Cyborg-al egy kellemes kis lövöldét lehetne csinálni, upgradekkel meg ami kell, ahogy a Zöld Íjjász is egy játszható figura.