Ötvös Tibor

Mégis új főszereplőt kap a Dead Rising 3

A jelek szerint a tegnapi Facebook bejegyzéssel a Capcom valóban nyaralni küldte Frank Westet, hiszen a pletykák szerint mégis új szereplőt kap a Dead Rising 3.

Az értesülések szerint az új hős egy autószerelő lesz, aki a Rick nevet viseli. A játék a valóságban nem létező Los Perdidos városában játszódik, fő célunk pedig egy repülőgép összerakása lesz, mellyel elrepülhetünk egy biztonságos helyre.

Hősünk ehhez különböző küldetéseket hajt majd végre és a pályákon ezek teljesítése közben találhatunk újabb és újabb alkatrészeket. Az idő is szűkös, hiszen a városban egy bombát élesítettek, melynek időzítője egyszer leáll és akkor pusztul minden. Hősünk mellett jelen lesz még egy Red nevezetű férfi és neje, Annie, akik illegálisan hordtak be a kormány által nem regisztrált zombikat.

Remélhetőleg hamarosan biztosat is megtudhatunk a programról.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bendzs #1
    "Hősünk mellett jelen lesz még egy Red nevezetű férfi és neje, Annie, akik illegálisan hordtak be a kormány által nem regisztrált zombikat."

    Ez nekem hülyén hangzott, úgyhogy rákattintottam a forrásra ("értesülések"), és mint kiderült, ismét egy másik cikk teljesen rosszul lefordított változatát publikáltátok.

    Idézem a forrás oldalról: "Rick will encounter Red and his girlfriend Annie. The pair lead a group of infected citizens who aren’t registered with the government; apparently, this is some form of commentary on illegal immigration." Ezt nem tudom hogy sikerült "illegális zombi-behordás"-ra fordítani, és azt sem tudom, hogy a "girlfriend" mióta jelent "neje"-t...