Ötvös Tibor

Fifa '12: PES '12 25:1

A jelek szerint a Fifa sorozat idén is legyőzte a Pro Evolution Soccer aktuális kiadását.

Az Electronic Arts örömmel jelentette be, hogy a Fifa '12 25 - 1 arányban győzte le a Pro Evolution Soccer 2012-t Angliában. Ez annyit jelent, hogy egy eladott PES-re 25 darab Fifa jutott, ami elég nagy különbség. "A Fifa csak pár hete jelent meg, de rögtön rekord előrendeléseket és rekord eladásokat produkáltunk" - árulta el az EA Europe vezetője, Keith Ramsdale.



"És ha megnézzük a Pro Evolution Soccer kontra Fifa harcot, akkor érdemes kiemelni, hogy 5 évvel ezelőtt a PES legyőzte az eladásom tekintetében a Fifa aktuális részét. Most pedig 25-1 arányban nyomtuk le a Konami alkotását. Ez a Fifa mögött álló rajongói bázisnak és közösségnek köszönhető, akik végig kitartottak mellettünk. De tisztázzuk le, hogy a Fifa '12 eszméletlen jó játék. Hihetetlen."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • laca70 #6
    Persze hogy lenyomta, mivel a Fifa szeptember 30-án, míg a PES csak egy hete jelent meg...
  • Madnv #5
    Örülök, hogy végre valaki felszólalt a PES mellett, eddig mindenhol csak a fifát dicsérték. Én a 07 óta nem fifázok, de ezt most megnéztem, és bár vannak benne jó dolgok (gyors bedobás, sérülések, az impact engine is jó lesz 2-3 év múlva), de valahogy a játékmenet túl egyszerű a PES-hez képest. Elismerem idén már sokkal eladhatóbb játékot hoztak össze az EA-s srácok, de aki komoly focit szeretne az inkább játsszon a PES-sel.
  • fergusonpapa #4
    Probáltad az alternativát?

    ezt mondom ez a hype sokan felrakják ksie probálnak msát merta fifa reklámmal szorja szét a világot elég agresziven.Inkább fejlesztésre figyelnének jobban
  • Lack #3
    Ez nem csak hype. Tényleg jó lett a fifa 12, már a 11 is jól sikerült. Eddig nem nagyon fifáztam, nem vagyok egy nagy fociguru, de ez a két utóbbi rész nagyon tetszik. Bugokkal én nem találkoztam.
  • fergusonpapa #2
    vic az egész,sok gyerek látja h fifa és anyuka veszi megfele ilyen egyszerü.

    A játék meg akkora zseniális alkotás ha a játékosok elhagyák a lábukat és mecs közben minimum 1-2 bug van amin elmegy a gyözelem akár h a játékos a kapu elöt összesik magátol és fekszik mint egy megfagyott tetem...hát gratula.

    A játékmenet is annyira egyszerü hogy nme kell sok idö durván 20játék és levantével elvertem a barcát 4:0ra és nem legkisebb fokozatton -.-' dög unalom.


    Pes egyértlemüen jobb évekóta most elismerem nem ujitottak sokat,de a fifa meg annyit se..

    Ez csak a hááájp hogy kel eladnia szart :) ÉS mert valamit sokan vesznek mégnem biztos h jó.
  • narumon #1
    Hát PES-t szerintem nem volt nehéz lenyomni.