Ötvös Tibor

A Battlefield 3 is felkerült a netre


A jelek szerint a warez továbbra is hódít, hiszen alig került fel a netre a Batman: Arkham City máris itt az újabb áldozat.

Ezúttal az Electronic Arts a Call of Duty: Modern Warfare 3 vetélytársaként indított Battlefield sorozat harmadik része került fel a torrent oldalakra. A PC-s változat elméletileg csak október 28-án jelent volna meg, de a warez oldalakon már reggeltől elérhető a program. A játék 9,96 GB-ot nyom és a teljes, egyszemélyes kampány megtalálható benne.


Azon szerencsések, akik az Origin rendszerében előrendelték a Battlefield 3-at, kapnak egy levelet, melyben megtalálhatnak egy kódot, mellyel három korábbi EA játék (Dead Space 2, Mass Effect 2, Medal of Honor) ingyenesen elérhetővé válik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • merai #13
    én meg hiába tölteném le vagy venném meg ha nincs hozzá gépem
    min grafon lehet oylan 8 fpsem :D
  • Zolivok #12
    na mondjuk te is eléggé tompa vagy
  • nyuny01 #11
    Nem mindenki olyan mint te hogy állandóan a torrentet bújja,ezt vedd figyelembe!
    lehet valaki itt szembesült ezzel először,úgy hogy ha nem tudsz értelmesen hozzászólni a cikkekhez akkor inkább ne írj semmit!
  • GazCamp3r #10
    az olyan hülyék miatt, mint te...
  • Brian87 #9
    Igen, én is aláírom, hogy vannak elírások meg ilyen-olyan bakik a cikkekben...de melyik cikkekben nincs?! Ember írja nem?
    Másik meg ne feledjük ők megírják a cikket és a netes világban 10 percre rá felröppen egy új hír az aktuális dologról amiről 10 perce cikkezett. Rohanjon mindig vissza bah, bocs már nem így van, hanem úgy? Akkor napi 1 cikk születne, mert 2 percenként updatelni kellene.
    Másik dolog, meg én nem hencegnél azzal, hogy mekkora übercsászár torrentbu**i vagyok. Nem mondom mindenki szent, mert 10-12.000 árak mellett ilyen átlagkeresetek mellett, nehéz beszerezni mindent...de az ilyen fa***ok sohasem fogják tudni értékelni azt, ha leveszel egy játékot vagy dvd-t a bolt polcáról és büszkén hazaviszed, hogy ,,húúúú tök jóó ez megvan, megnézem vagy játszok vele".
  • bladesoft #8
    kivételesen nem örülök neki.... remélem bejön a számításuk és lesz folyt köv a proginak.Ez igaz a CODra is majd.
  • Tompyboy #7
    Akkor egyet árulj el. Minek olvasod a híreiket, minek jársz ide?
  • JackSparrow88 #6
    Már nem azért de pl. a filmek nem ritkán akár 1-2 hónappal a hivatalos megjelenés előtt már felkerülnek a netre xD
  • Hans von Luck #5
    Hehe, én is emlékszem arra a húzásra...a Warnerröl volt szó, csak a Harry Pottert nem érintette...
    Tényleg könnyű összekeverni a két országot
  • kiralysanyi #4
    Ahogy nézem, a kiszivárgott verzió orosz nyelvű. A filmesek példáját követve, talán elgondolkodhatnának az EA fejesei, hogy az emiatt a magyarországi premierjeiket elcsúsztatják... ;)