Ötvös Tibor

Nincs piaca a Space Marine 2-nek

Akinek tetszett a Warhammer 40k univerzum legújabb akciójátéka, a Space Marine és esetleg már azon elmélkedett, hogy mikor játszhat a következővel, annak csalódnia kell.

A THQ vezetője, Danny Bilson ugyanis a tegnapi nap során bejelentette, hogy nem kap folytatást a program. "A Space Marine egy remek kis játék és az eladások is szépen alakulnak. Ebben a világban, a játékok viszonylag magas ára miatt már örülni kell, ha egy kis profitot is termel egy-egy program. Viszont a Dark Millenium kapcsán már bejelentettük az Imperium karakterosztályt, mely játszható formában lesz jelen az MMO-ban. Szóval ezek alapján nem hiszem, hogy van elég hely, piac a Space Marine 2-nek."



Ugyanakkor azt is megerősítette, hogy ettől még lesznek játékok a Warhammer 40k univerzumban és hamarosan újabb érdekes bejelentéseket várhatunk. Remélhetőleg azért készül "sima" akciójáték is, mert nem mindenki lelkesedik az MMO-kért.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Beast Machine #12
    Egyáltalán nem RTS a DOW2 - a DOW még az volt, a DoW2 nem stratégiai, hanem taktikai játék, közelebb áll a Rainbow Sixhez, mint az RTS-ekhez.
  • NovaTerra #11
    Ha játszottál dow1-el vagy CoH-val, ami szintén Relic játék, akkor tudhatod, hogy eltér a SC féle játékmenettől.
  • Zero 7th #10
    Nem igazán "hagyományos" RTS, és PONT EZ BENNE A JÓ. Őszintén nekem tele a faszom a szarkraft/céencé féle "egy órát építem a bázist, aztán háromnegyed órát nézem, ahogy lebontják" játékmenettel. Nagyon helyes, hogy nem erőltetik ezt a játékmechanikát már. Dune2-ben még elment...
  • Zero 7th #9
    Coop is van benne egy csomó ám. Az alap DoW2 végén addig csináltuk az opcionális küldetéseket, amíg ELFOGYOTT a wargear, és már nem ajánlott fel jutalmakat, és játék közben is már csak fehér színű, egyenszar cuccokat dobált...

    De valóban, 90%-a ennek multi.
  • NovaTerra #8
    RTS= multiplayer. Nem igazán tudok jó single rts-t. Egyébként a dow2 szerintem is gyenge és már nem is igazán rts. Főleg a Relic korábbi játékaihoz képed, mint a CoH vagy a DoW1.
  • galocza #7
    de biztosan nem szingliben 8).
  • Zero 7th #6
    Én kb 1200 órát beletettem a DoW2be, nekem bejön... :P
  • Frosty01 #5
    ezt akartam én is (s)írni a cikk után! ez a játék ilyen, és ilyen is kell. hogy csak nyomod az előre gombot és hentelsz és már csorog a könnyed a látványtól. na ez ilyen játék, erre való. nem kell világmegváltó stratégiákat kidolgoznod, vagy megverned a deep bluet sakkban. azért simán belefért volna egy következő rész!
  • galocza #4
    szeressük a wh40k-t (bár nem pingálok meg ilyesmi, "csak" a könyveket olvasom), és a környezet stimmel, jó a muzsika, a hangulat meglenne, csak a játékmenet...
    én megértem, ha vki könnyed kikapcsolódásnak elmegy kicsit orkot gyilkolászni, de nekem akkor már mondjuk bulletstorm, ez hiába wh40k.
    szóval a maga közönségének biztosan jó, de az nem én vagyok - a demo több volt mint elég.
    a dow2 se tetszett (megint a játékmenet, nem a megvalósítás) régi dow-val meg majdnem minden nap tolok egy skirmisht mostanság is - dowss eddig 315 óra steam szerint 8) - na az egy jól sikerült sorozat volt.
  • Zero 7th #3
    Elég baj az, hogy ha maguknak konkurrencia lesz... Ez tényleg egyszerű, mint a faék, de pont ez a jó benne. Kis könnyed ork gyaszatolás, erre való.

    Ellenben az MMOtól többet várnék, de ezek szerint az is hasonlóan primitív lesz? Na, az viszont már baj.