Ötvös Tibor

nVidia driverrel jobb lesz a Battlefield 3


Hamarosan megjelenik az Electronic Arts idei zászlóshajójának kikiáltott FPS, a Battlefield harmadik része.

Az nVidia pedig tegnap megjelentetett egy új drivert, melynek feltelepítésével a játék 38 százalékkal jobban teljesít majd, mint az eddigiekkel. A DICE pedig eg Twitter közleményben kérte meg minden, a béta tesztben részt vevő játékosát, hogy töltse le és telepítse fel a drivert, hogy rögtön tesztelhessék is. A cucc innen tölthető le.


Közben megjelent a legújabb reklámfilm is a játékhoz, melyben Jay Z 99 Problem című száma adja meg az alaphangulatot. A Battlefield 3 elképesztően szép lesz és az eddig látottak alapján a Modern Warfare 3 komoly konkurenciát kap az idei évben a DICE játékának képében.

A Battlefield 3 október 28-án jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #11
    Pedig ugy tunik mar az 5. resznel tart..."De Hulye V. - Te" Kivancsi vagyok mi volt a 1. 4 resz cime:D
  • Lowosan #10
    hmm, erről a játékról még nem hallottam...
  • Zolivok #9
    de hülye v te
  • jeti00 #8
    egy ilyen stílushoz, hogy illik ez a gagyi zene? am a játék jól fest, megér egy letöltést :P
  • senki687 #7
    Oké. Akkor tudsz olyan játékot mondani, ami jobb minőségű grafikát nyújt a BF3-tól? Szívesen megnézném.
  • Zolivok #6
    magas gépigény? de nem nekem , nem szeretem az FPS.t? aki ismer tudja mivan , de tényleg én jobbat vártam ingame amúgy tuti jobb lesz ez kicsito lyan kapkodós hogy jól kijöjjön imo
  • senki687 #5
    Jobb grafikát? Írhattad volna, hogy túl magas a gépigénye, vagy hogy hogy nem szereted az FPS-t, de hogy nem elég jó a grafikája, ez nyilvánvalóan hülyeség.
  • Zolivok #4
    lol jobb grafikát vártam de lehet csak ebben a videóban raktak szart össze
  • Fenrir #3
    "A Battlefield 3 elképesztően szép lesz és az eddig látottak alapján a Modern Warfare 3 komoly konkurenciát kap az idei évben a DICE játékának képében."

    Már miért lenne konkurenciája? Lehet, hogy ez most fájni fog a MW fanboy-oknak, de ez a BF most szétalázza minden tekintetben a MW3-at. Kb nem egy súlycsoport.

  • zidder #2
    LOL,Ati Catalyst 11.10 beta kint.... Eza lényeg .... mindegy milyn karid van csak jól fusson rajta aminek futnia kell :)

    Improves performance in Battlefield 3 Open Beta release for both non-Anti-Aliasing, and application enabled Anti-Aliasing cases on the AMD Radeon HD 6000 and AMD Radeon HD 5000 Series for single GPU configurations
    Enables support for Eyefinity 5x1 display (portrait and landscape) configurations using the AMD Radeon HD 6000 and AMD Radeon HD 5000 Series
    Vision Engine Control Center: User Interface enhancements have been implemented for the CrossfireX, GPU Overdrive, and Information Center pages.