Ötvös Tibor

Mégis lesz A bosszú angyalai játék


Korábban már beszámoltunk arról, hogy a THQ gőzerővel dolgozott egy, a The Avengers (A bosszú angyalai) filmen alapuló játékon.

A fejlesztést azonban leállították és sokáig kérdéses (?) volt, hogy vajon kapunk-e egyáltalán bármilyen adaptációt. A Marvel azonban ma megválaszolta ezt a kérdést. A stúdió ugyanis bejelentette, hogy továbbra is keresik azt a kiadót illetve fejlesztőt, akivel együtt képesek lesznek egy elfogadható adaptációt készíteni.


Közben kikerült a netre a THQ félkész The Avengers játékából egy részlet, melyben az összes szuperhőst láthatjuk mozgásban is. Érdekesség, hogy a jelek szerint a program egy FPS lett volna, ami igen érdekesen hangzik. Sajnos azonban a jogokat valószínűleg ismét a Sega kapja és újra egy Thor-Captain America-Iron Man szintű játékra kell számítanunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bari06 #2
    A negatívummal kezdeném részemről. Én személy szerint nem szeretem ezt belsőnézetes, látszódik a kezed, mert a fejed a mellkasodban van stílust. Vasembernél a repülés közbeni Superman-es kéztartáson meg besírtam, a stabilizátor nekik smafu. Ennek ellenére szívesen kipróbálnám, mert nagyon jónak tűnik.
  • Okisz #1
    Pedig a THQ által biztosan jobbat kaptunk volna, mint akármelyik SEGA game. És még az is pozitívum, hogy az ilyen szuperhős játékok 90%-a külső nézetes, így ez is biztos újítást jelentene.