Ötvös Tibor

1 milliós siker a Dead Island

A jelek szerint valóban jót tett az a rengeteg "baki" a Dead Island eladásainak.

A Deep Silver ugyanis a mai napon örömmel jelentette be, hogy a horror-FPS mindössze egy hét alatt csak Észak-Amerikában 1 milliós eladásokkal büszkélkedhet, ami igen lenyűgöző eredmény egy alig reklámozott terméktől. Az elemzők szerint a hétvégére a Dead Island át is lépi a 2 milliós összeladást és így talán nem korai kijelenteni, hogy egyszer folytatódik a program.



A Dead Island története szerint egy turistát alakítunk, aki a paradicsomi Banoi-szigeten nyaral a csodás környezetben fekvő Royal Palms Resort Hotelben. Megérkezésünk estéjén el is megyünk egy nagyot bulizni, melyből magunkhoz térve azt tapasztaljuk, hogy mindent elleptek a zombik. Az élőhalottak már szinte mindenkit megöltek, de páran még életben vannak rajtunk kívül és velük összefogva kell elmenekülni a pokoli nyaralásból.

A játékhoz a Techland már korábban beígért egy kiegészítőt, ám a hibák és bugok javítása miatt ennek megjelenése csúszik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • oreal #4
    mostmar nagyon roszul erzem magamat :) nagyon vartam ezt a jatekot,de amint kiprobaltam ra kb. 1 orara ment az uninstall.Ez nem 21. szazadi minoseg.
  • Evoluti0N #3
    A bugok ellenére (amik közül nem sokkal találkoztam) szerintem egy nagyon hangulatos játék. Főleg co-op módban megunhatatlan.
  • lammaer #2
    Mitől volt ez alig reklámozott? Sztem nem volt olyan gamer aki ne tudta volna hogy jön, az újségok mindenhol hozták, hónapok óta van róla faja kis trailer is. Játékos oldalakon previewek, előzetes gameplay moviek....

  • goregrind #1
    Valami hihetetlen mennyiségű bug és hiba van a játékban. Nem is tudom, láttam-e hasonló mennyiséget újonnan megjelent játékban az elmúlt pár évben?!?
    Maga a játék és a sztori nem rossz (néha picit unalmas), de ezek a hibák nagyon idegesítőek tudnak lenni néha! Esetleg kiment már a divatból a játékok tesztelése megjelenés előtt???