Ötvös Tibor

24 fős Team Deathmatch a Battlefield 3-ban

Hamarosan újabb menetéhez érkezik a Battlefield - Call of Duty párbaj, melyben mindkét fél minden eszközt bevet a győzelemért.

A Battlefield harmadik része már elnyerte a kritikusok tetszését (Gamescom legjobb játéka például) és ma újabb infók érkeztek az alkotásról. A legfrissebb hírek szerint a PC-s 64 fős multis játékmód nem vonatkozik a Team Deathmatch módozatra, melyben maximum 24 játékos csaphat össze egymással.



Ráadásul ebben a módban nem lesznek vezethető járművek sem. Ez a változtatás nem érinti a konzolos játékosokat, hiszen nekik minden játékmód 24 főre van maximalizálva, míg PC-n a többi módban (például a népszerű Conquest) egyszerre 64 fő csaphat össze.

A Battlefield 3 október 28-án jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jude666 #13
    Problem, pécés?
  • GazCamp3r #12
    ha vmi igazi bugyuta játékot szeretnél, amit a 12 éves konzolos közönségnek szánnak, akkor tökéletes lesz neked az új GRAW... ha meg csak szimplán lődözni akarsz, és játékélmény miatt játszol, akkor cod4-5-6-7
  • hunwhite #11
    Kedves játékostárs! Nagyon szépen köszönöm az információt! Igaz a buta megjegyzésedet lehagyhattad volna, de természetesen ezért nem haragszom maximum picit sajnálni tudlak, de ez is csak az én problémám! Te ezzel ne is törődj! Inkább imádd önmagad mert te annyira okos vagy!
    Más!
    Azért remélem, hogy a bugyuta unreal ugrabugra CS stb. játékoknál jobb lesz a FS!
    A GRAW2-őt is csak azért nyomtam mert megvan a játékélmény! Sokkal reálisabb (Igaz sok benne a hiba) Nem töltök 5 hetet azzal, hogy megtanuljam kezelni a játékot mert szórakozás, időtöltés miatt játszom és nem azért mert rejtvényeket szeretnék fejteni! Arra ott a füles vagy hasonló rejtvényújság! Tudom most sok embert megbotránkoztattam, de had játszam azt amit szeretek. Amit reálisnak tartok-természetesen nem várok airsoftos paintballos és hasonló marhára a harchoz értő véleményeket sem :D(igen ez a láthatatlansági szar biztosan idegesítő lesz benne)
    Szeretnék már egy sima snaszz, jól játszható, kezelhető viszont életszerű játékot! Na nem az ARMA II-re gondoltam amiben a kezelés idegesítően a játékélmény rovására megy, de nagyon!
  • koschwarz #10
    3 játékos miatt nem fogják törni magukat
  • Skynet #9
    Jobban csábítaná a RÉGI NAGYOBB nevű jó COD játékosokat és klánokat ha TDM helyett SD szerű módot tennének bele (értsd bombalerakósdi de nincs újraspawn).
    Az egyetlen ami hiányolok,és lévén a COD széria az MW2 óta a rombuta hígfos kategóriába tartozik így úgynézki SD nélkül maradunk..:)
  • koschwarz #8
    miért, te sosem vágytál arra, hogy hipermodern láthatatlan katonaként késeld az ellenfeleket? pedig annyira beleélős...
    (szarkazmus off)
  • koschwarz #7
    én is, én is: annak idején bf2-őt szinte csak 64-es szerveren játszottam, és volt jó néhány a favoritok között.

    cikk: 24 fő, team deathmatch, nincs jármű...jó hogy van jó sok játékmód, de ez speciel pont olyan, amit 99%-ig biztosan ki sem próbálok SOHA. mert ez nem battlefield. valószínűleg ez is csak a cod playerek átcsábítását célozza.
  • GazCamp3r #6
    látom eléggé tájékozott vagy a témában ( = kurvára lófaszt sem tudsz ), mivel ebből open multi béta jön kb 2 hét múlva az összes platformra, tehát rohadtul nem szoktak le semmiről. Az új GRAW-ról pedig elég egy videót megnézni, és látod rajta, hogy egy rakat szar lesz... olyan igazi nagy kupac híg fos...
  • Running #5
  • hunwhite #4
    A 24 fő maximum 32 at full profi létszám :)
    Gyerekek!A gyártók teljesen leszoktak az először SP aztán a MP demók kiadásáról? Annyira szarnak gondolják, hogy a demó után senki nem lenne rá kíváncsi? Mondjuk leginkább a GRAW FS-t várom!