Ötvös Tibor

Batman: Arkham City - Bruce Wayne nélkül

A Rocksteady gőzerővel készíti a Batman: Arkham Cityt, mely október 18-án végre megjelenik.

A rajongók már bizonyára nagyon várják a játékot, melyben azonban Bruce Wayne - civil valójában - ismét nem fog felbukkanni. Ennek okairól a Rocksteady egyik embere, Dax Ginn nyilatkozott az újságíróknak. "Ez egy Denevérember játék. Batman nagyon erős és törekvő, de soha nem szabad elfelejteni a tényt, hogy egyszerű halandó. Ez idegen az Arkham City világától, melyben azért meg-megemlítik Waynet is."



"Itt van mindjárt Hugo Strange, aki ismeri Denevérember valódi énjét és Talia al Ghul, aki romantikus kapcsolatban áll vele. Ezen karakterek segítségével megláthatjuk Batman sebezhető énjét, de mindig is akciójátékot akartunk készíteni és nem egy menedzser játékot. A kettő közül utóbbi nem tűnik túl érdekesnek."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hornymut #4
    A PS2-es Batman Begins-ben volt Bruce Wayne-es rész, lehetett vele lopakodni és verekedni is, plusz némi logikai rész is akadt. Mondjuk ott ez tökéletesen illett a történetbe, itt nem tudom hogy oldanák meg.
  • Szefmester #3
    Vagy Civilben beszélgetni egy két emberrel, és a beszélgetéstől függően apróbb változások lennének a történetben/játékmenetben. Pl. megtudjuk egy titkos átjáró helyét, nem lesznek útban a civilek mert akikhez betörnének éppen Wayne meghívását élvezik egy étteremben, ahonnan sajnos pont a meghívó késik :) stb.
  • sempron07 #2
    Azért el tudnék képzelni egy olyan részt pl. az elején,
    ahol be kell menni Wayne-ként a villába, lemenni a garázsba, felöltözni és kocsiba pattanni... :D
    Vagy valamelyik rosszarcú lehúzná a maszkot sztori közepette, esetleg jelmez nélkül kéne bunyózni............. :)
  • NovaTerra #1
    "mindig is akciójátékot akartunk készíteni és nem egy menedzser játékot. A kettő közül utóbbi nem tűnik túl érdekesnek"

    Érdekes lehetne az, ha jól megcsinálnák, kellően összetett játékmenettel. Akciójátékot azért jóval egyszerűbb. Korlátozott döntéshozással, irányított fejlődéssel.