Ötvös Tibor

Ingyenes játék a Battlefield 3 mellé

Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, az Electronic Arts - saját oldala, az Origin forgalmának fellendítés érdekében - a Battlefield harmadik részét csak saját oldalán teszi elérhetővé.

Ma pedig az is kiderült, hogy minden vásárló egyetlen egy felhasználói fiókot kap. A játékban a nevünk ugyanis megegyezik majd az Origines felhasználói nevünkkel és a program mindössze egyetlen játékost enged felhasználónként. A másik érdekesség, hogy a szerencsésebb előrendelők egy ingyenes EA játékot kapnak a program mellé.



"Köszönjük, hogy előrendelte a Battlefield 3 játékot az Origin rendszerében" - áll a netre felkerült levélben, melyet egy szerencsés játékos kapott. "Ezúton ajánlunk fel egy ingyenes, digitálisan letölthető PC-s játékot. Kérem írja be a lent látható kódot a Kosár megfelelő részébe és válasszon az alábbi három cím közül: Mass Effect 2, Medal of Honor vagy Dead Space 2. Az ajánlat csak augusztus hóban és csak az Origin felhasználói számára elérhető."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • a_n_d_r_e_w #1
    Hmmm, kedvesek, csak ott a gond, hogy a gametol eleve 25%-al olcsobb a dobozos preorderem, ami melle meg ha egy dobozos mass effect 2-t is hozza csapok (mindenfele szerencses vasarlo sorsolas nelkul) is olcsobban jovok ki, mint az origin. Fail.