Ötvös Tibor

Csak az Electronic Arts rendszeréből indul a Battlefield 3

Az Electronic Arts is elindítja saját letöltési rendszerét, mely az Origin nevet viseli.

A kiadó pedig úgy döntött, hogy a Modern Warfare 3 konkurenciájának indított Battlefield harmadik része csak és kizárólag akkor indul el majd a számítógépeinken, ha egy bizonyos fájlt majd leszedünk még az Originről is. A hírek szerint ez az extra "lépés" csak a dobozos változatot vásárló játékosok számára lesz szükséges, elméletileg ha valaki egy netes oldalról vásárolja meg (azaz legálisan letölti), annak ezt nem kell megcsinálni.



Ám aki esetleg a Steam oldaláról szeretné beszerezni a játékot, az csalódni fog. A Battlefield 3 ugyanis nem lesz elérhető a Valve rendszerében, mert a kiadó azt tartja az első számú konkurenciájának és szeretné minél hamarabb a saját oldalára szoktatni a vásárlókat. A Battlefield 3 október 28-án jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zolivok #19
    a Steamworks nem lefölöz az már ural .p
  • NovaTerra #18
    Nem tudom miről beszélsz. Én arra céloztam, hogy az EA nem nézi jó szemmel, hogy az ő DLC-iből a Steam lefölözi a hasznot.
  • Skynet #17
    Na igen ez a legfőbb bajom a butított fegyver reakciók és az autistkat segítő perkrendszer mellett...
    Ám én a kettőt nem toltam egymás mellett, BF2 nem is érdekelt, a COD első része óta multiban COD-oztam de ez a butítás amit véghez vittek benne gyászos....
    És sajnos minden ide kezdett süllyedni,amire lehet fröcsögni hogy a konzol tehet,holott nem,a vásárlóbázis (ebbe a pc-s vásárlóbázist is beleértve) tehet róla... Konzolon a mai napig vannak BF, COD és egyéb multilövöldéket megszégyenítő lövöldék amikben van kihívás,tudást igényel és viszonylagos életszerüséget ad olyan szinten hogy ne menjen a játék rovására.
    Pc-n mostanra maradt a rombabutított COD ami az autistákon és a tizenéves korosztályon kívül nem elégít ki senkit,és az ARMA széria ami csak azokat érdekel akik szeretnek az agyonrealizmussal szenvedni...
    Átmenet játék mára már szinte csak a BF maradt mint reménysugár (vagy a régi címek előkapása)...
    A COD szériától már nem várok semmit, Kotick megszimatolta a pénzt és simán rááltak a tucatgyártásra....
  • Gyuszopapa #16
    Hát igen 3 méteres hitboxa van a karaktereknek hogy a 3-4 éves korosztály is tudjon freggelni.Másként hogy lehetne az eladásokat növelni csak a játékkal játszó gamerek életkorának a kitolásával.Ezért olyan a COD amilyen pedig nem volt rossz sorozat,egy időben a BF mellett játszottam vele párhuzamosan ha ilyen gyors játékra vágytam.De a MW2 óta egy hulladék az egész sajnálom hogy ilyen lett.
  • Skynet #15
    Pc-n ettől még hulla 500e alig fogyott az utóbbi részből is a játékosok száma pedig kevesebb az MW2 és BO-ban együttvéve mint a COD4 játékosai vagy a BFBC2 játékosai.
  • Zolivok #14
    hülye v te b+ , 2 dolog fontos mennyit adnak el , steamen és all in rengeteget +dlcket steamen könnyen beszerzik valamint a codoknak olyan esportja van hogy mindenki beszar abban is van pénz azt csapoltsör nem mitnha én szeretném
  • Skynet #13
    Azért ment a siránkozás meg a hiszti ezerrel amikor a csalódott COD pistik beözönlöttek BFBC2-t játszani amiben nem csak látványban rángatnak a fegyverek hanem szórnak,van ballisztika,stb...:)
    A legtöbb újgenerációs COD szemétben a nagy pro csipavideók hemzsegnek a fölé mellé leadott "fejlövésekben"....
    Előítélet vagy sem,a COD széria pc-n halott.
  • beceneev #12
    Mellé, skynet-nek akart menni.
  • beceneev #11
    Előítélet az van rendesen. Szerintem nem az határozza meg a "skilledet",hogy milyen játékkal játszol hanem az ember maga. Ha valaki pro akkor az le fog szedni és lényegtelen, hogy melyik lövöldözős játékkal játszol... :)
  • Zolivok #10
    ja meg hát ahogy olvasom összes fórumon le van szólva a dolog ilyen grandiózus játékot sok ember megevenné érted dobozban és még töltögessen mellé origin? hát lószart ezt mondják mind , reméltem végre BF leveri a MW dehát BF3 és MW3 így nem versenyezhet ráadásul steamen most is CoD6,7 26 és 19 ezer játékossal nyomul ilyenkor nap közben nem is este a BC2 nem hódolt be teljesen ugyan a Steamworksnek hát nincs is top 10 csak 15 viszotn CoDok kb az ördöggel szerződtek hogy ennyire aktívan játsszák steamen a játékaikat.