Ötvös Tibor

Újabb Dawn of War III részletek

Korábban már beszámoltunk pár részletről, mely a Warhammer 40k: Dawn of War III kapcsán jelent meg, de ma újabb infók láttak napvilágot.

"Elnézvén azt a sikert, amit a Dawn of War II - Retribution kapcsán elértünk (a játékosok saját hadsereget építhettek fel maguknak és minden apróságon változtathattak) és ezt a részt szeretnénk fontos elemmé tenni a Dawn of War harmadik részében" - árulta el James McDermott, a sorozat producere. "Rengeteg lehetőségünk lesz megalkotni és felépíteni a saját mega-seregünket. Ebben nagy lehetőséget látunk."



"A 40k univerzum lényege: háború van. Szeretnénk, ha a játékosok jobban átérezhetnék ezt a világot. A csaták. A háború, mely örök idők óta zajlik és szeretnénk, ha a játékos láthatná, ahogy saját serege is részt vesz ebben a dologban. A GamesComra azonban nagy bejelentést tartogatunk, de erről még többet nem árulhatok el."
br> Elképzelhető, hogy hivatalosan is bejelentik a Dawn of War III-at? Vagy a Company of Heroes 2-t? Meglátjuk, mi mindkettőnek örülnénk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!