Ötvös Tibor

A The Old Republic miatt áll le a Star Wars: Galaxies

Korábban beszámoltunk már arról, hogy a Star Wars: Galaxies az idén végleg távozik egy messzi, messzi galaxisba, ahonnan úgy tűnik soha nem tér vissza.

Épp ezért a játékosok egy csoportja úgy határozott, hogy pert indít a Sony Online Entertainment ellen. A héten azonban kiderült, hogy mi is a bezárás pontos oka. "A licensz 2012-ben lejár, elindul a The Old Republic és számos más LucasArts termék várható" - jelentette ki John Smedley, a SOE vezetője. "A legfontosabb ezek közül mégis a BioWare játéka volt."



"Aki ránéz a programra az láthatja, hogy egyszerűen zseniális lesz és szinte biztos, hogy rengetegen pártolnak át a The Old Republichoz. Persze megújíthattuk volna a licenszet, de szerintem nem ez lett volna a helyes lépés a kiadó szemszögéből. Ez a baj a licenszekkel: egyszer lejárnak. Ilyen gondunk sosem lesz például az Everquesttel."

A Star Wars: Galaxies december 15-én zárja be kapuit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Luise #4
    "A Star Wars: Galaxies december 15-én zárja be kapuit." az oké, de mikor nyit az Old Republic kapuja? :D

    #3 : hát ha lesz olyan jó, mint a KOTOR1 és a 2, akkor szvsz nem lesz rossz. de ez is szubjektív...
  • morden #3
    ""Aki ránéz a programra az láthatja, hogy egyszerűen zseniális lesz " Teljesen szubjekítv vélemény, de ránézésre gyerekes, és nem sok játékélményt garantál.
  • Merces #2
    ..........Lali a királyj
  • lammaer #1
    Hát nem megmondtam ?

    "Ha belegondolsz lehet jogi akadályai is vannak - pl önmagában az SW franchise, ami ugye nem is a sony tulajdona, hanem Lucas bácsié. Franc tudja miket irtak alá."

    Na ki a kirááááály? :)