Ötvös Tibor

Októberben jön a Dead Rising 2: Off the Record

Korábban már hivatalosan is beszámoltunk arról, hogy a Capcom folytatja a Dead Rising sorozatot.

Azonban nem a harmadik epizóddal térhetünk majd vissza a zombik gyilkolásához, hanem a második rész egy átdolgozott kiadásával jelentkezik a kiadó. Az Off the Record alcímet kapott részben az első epizód hőse, Frank West bőrébe bújva kalandozhatunk Fortune City világában, készíthetünk ismét pazar képeket és gyilkolhatjuk az élőhalottakat minden, a kezünk ügyébe kerülő eszközzel.
br>


Az első rész óta eltelt időben igen megváltozott Frank West, a hős fotóriporter élete. A Willamette Mallban történtek után amolyan celebbé vált: könyvet adott ki, műsorokat vezetett. Ám mindez már a múlté. Mostanra egy lecsúszott ex-sztár lett, aki többnyire valamilyen kétes minőségű tévéműsorban bukkan fel. Így kerül a Terror is Reality kulisszáiba is, ahova is meghívták fellépni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • vk90 #2
    Elvileg lesznek új bejárható területek, meg egy csomó új fegyó. Nem baj ha nem sietik el, ha jó lesz a végeredmény. Elvégre ez nem egy DLC.
  • dronkZero #1
    Új pályákat, modelleket nem csinálnak, némi új sztori lesz, meg a hangok hozzá. Ez a hatalmas munka eltart egy évig nekik? Nem sietik el...